Vali Çamoluk'a geldi

Giresun Valisi Hasan Karahan göreve başladıktan iki ay sonra Çamoluk'a geldi.

Vali Çamoluk'a geldi
Vali Hasan Karahan  Ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, bir dizi incelemlerde bulundu.

Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Vali Karahan ilçe ve sorunlarıyla ilgili Çamoluk Kaymakamı Murat Öztürk ve Belediye Başkanı Özcan Çinici’den bilgi aldı.

Ardından İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan, ilçe ve çevresindeki asayiş olaylarıyla ilgili bilgi alarak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

İlçenin tek bankası olan Ziraat Bankasına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yapımı süren Kültür Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Karahan, inşaatın biran önce bitirilerek ilçenin sosyal hayatının gelişmesine katkı sağlamasını diledi.

Sağlık Ocağında çalışanlar ve hastalarla bir araya gelen Vali Karahan, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sarp Kaya Grup yolunda incelemelerde bulunan Vali Karahan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak hiçbir aksaklığa mahal vermeden yolun belirlenen sürede bitirilmesini istedi. Son olarak grup yolu üzerinde yapımı süren Koçak HES’i de ziyaret eden  Vali Karahan, yetkilileri ÇED raporlarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Karahan’ın Çamoluk ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden  Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu ve Çamoluk  İl Genel Meclis üyeleri Abdullah Kürkçü ve Mehmet Güleç'te de hazır bulundular.

Çamoluk Haber









YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamoluk
Çamoluk - 10 yıl Önce

Haberde Sayın Belediye Başkanının isminden evvel ünvanı ile hitap etmişken (doğru olanda budur) İlçenin birinci mülki amiri olan sayın kaymakamımızı sadece ismiyle hitap etmeniz hiç hoş olmamışdır. Sadece ismiyle hitap ettiğiniz kişi ilçemizin birinci mülki amiri ve ilçenin kaymakamıdır. Bunun unutulduğunu düşünerek hatırlatmak ister, Makama saygı gösterilmesini rica ederim.

Editör
Editör - 10 yıl Önce

Sayın Çamoluk, Uyarınızda haklısınız ve ayrıca bizi de uyardığınız için teşekkür ederiz. Biz bu haberi Giresun Valiliğininin sitesinden aldık.
Haberi bizde edit etmiş olmamıza rağmen gözden kaçmıştır. Kasıtlı olan bir yazım değildir.
Haber Kaynağiımız;
http://giresun.gov.tr/syf/haberiGoster.aspx?haber_ID=13165

Editör

Dursun DUYAN
Dursun DUYAN - 10 yıl Önce

Sayın valimiz çamoluğa teşrif etti hayırlı uğurlu olsun. Ama öncekiker gibi boş olmasın Keşke sayın valimiz ÇED raporu yerine bozdokları yolları yapmaları konusunda uyarsaydı hes'i Hani o yerel yöneticilerin heslerin yapımında yolların anasını ağlatan heslere karşı halkın gazını almak için proje bitsin kocağa kadar olan bölümünü koçak hes ordan zağpaya kadar olan bölümünüde ali yırldırıma ait olan hes firmasının yapacağını söyledikleri. O yolun keşke bir kaç fotoğraf çekseydiniz orada yolların kenarına gölün hemne yanına bariyer yapması gerekirken sadece kumlarla tümsek oluşturduğunu oradan bir araç göle uçsa hesabını kim verecek bunları görmezler tabi basında görmez haberde yapmaz yürek ister doğruyu söylemek ve yazmak yada haber yapmak belki bu yorumu yayınlamakta öyle. Heslerin Yollarımızı berbat ederken buna göz yumanlara milleti uyutanlara susturanlara kandıranlara yetim hakkı yiyenlere rüşvet yiyenlere milletin hakkkını hukukunu korumayanlara size söylüyorum HES Sittirin...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

2012 yılında BAYIRKÖY meydanında oluşan çamurların temizlenmesi için DERNEK BAŞKANI çaılşmalar yapmış ve bu çalışmayı YAPILAN BİR RÖPORTAJDA ÖVÜNEREK ANLATMAKTAYDI.
Yolu kim çamur yaptı, HES KAMYONLARI. O halde ÇAMURU TEMİZLEMESİ GEREKEN DE HES SORUMLUSU.
Ne yazık ki, bizler hakkımızı bilmediğimizden dolayı, ufak bir hizmeti gözümüzde büyütmekteyiz.
Oysa, BÖLGEMİZDE YAPIMI DEVAM EDEN HES İNŞAAT FİRMASI öncelikle BAYIRKÖYÜ SAĞLIK OCAĞINI YENİDEN İNŞAA EDEBİLİRDİ.
Kırsal alanlarda yolu olmayan DAĞLARA YOL YAPTIRILABİLİNİRDİ.
Kıymetli dostlar, inşaat firmaları ihale hesaplar iken % 2 - 3 masrafın yöre ihtiyaçlarına ve zarar vereceği alanlara MUHTELİF HARCAMALAR adı altında maliyet çıkartmakta.
Üzülerek belirtmek gerekirse HES YAPIM AŞAMASINDA YÖRE KÖYLER TAMAMEN ZARAR GÖRDÜ ve ileriki zamanlarda yapılan göletlerden ve kanallardan su alındığı taktirde mahkemelerde neler yaşanacağını düşünmek bile istemiyorum....

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI trakya gelişim projesi dahilinde EDİRNE, KIRKLARELİ ve TEKİRDAĞ illerinde toplam 130.000 ADET ceviz, badem, ıhlamur ve fıstıkçamı fidanı ile ağaçlandırma yapacak. Yine bu çerçevede 110 adet sulama göletleri ve daha bir çok yatırımlar ile TRAKYA BÖLGESİNDE CİDDİ PROJELER bulunmakta.
Bir çok illerimize büyük yatırımlar yapılır iken, acaba ŞEBİNKARAHİSAR, ALUCRA ve ÇAMOLUK ilçelerimize kalıcı hangi yatırımlar bulunmakta.
Bölgemizde her köyün bir derneği var iken, ne yazık ki GELİR GETİRİCİ CİDDİ BİR ZİRAAT YATIRIMIMIZ YOKTUR.
Devletimiz her yıl ücretsiz FİDAN DAĞITIMI YAPTIĞI halde, neden köy meralarımızı CEVİZ ve DUT AĞACI ile yeşertmiyoruz.
Hizmet denince FESTİVALLER neden önce gelmekte. Bu gün bir çok derneğimiz okuyan çocuklara burs vermekte, bu burs paralarını iş adamlarımızdan rica ile almaktayız. Oysa gelir sağlayıcı yatırımlar yapıp, yıllarca çocuklarımız güven altında olacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205