Çamoluk'ta Güzel Bir Gelenek; İftar Çadırı

Çamoluk Kur'an Kursunun düzenlediği iftar çadırı artık gelenekselleşiyor.

Çamoluk'ta Güzel Bir Gelenek; İftar Çadırı
Geçtiğimiz yıl Çamoluk Kuran Kursu Derneği tarafından, Çamoluk Kur’an Kursu bahçesinde kurulan iftar çadırı, bu senede Çamoluklulardan büyük rağbet görüyor.
Ramazan ayının başlamasından önce, Ramazan ayını karşılamak için özel programlar düzenleyen,Çamoluk Kuran Kursu Derneği,Ramazan ayı boyunca da Çamoluklulara ücretsiz iftar veriyor.
Yetkililerle yaptığımız görüşmede, iftar çadırına olan ilgi ve alakanın geçen yıla oranla bu sene çok daha yoğun olduğunu söylediler. Günlük iftar yapanlar ortalama 250 kişi ve zaman zaman üzerine çıkıyor. Çamoluk Kuran Kursu Derneği olarak İFTAR ÇADIRIMIZA gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm hayır sahibi iş adamlarımız teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.
İftara katılan Çamoluklular da,yapılan hizmetin çok yerinde ve isabetli olduğunu belirterek,zaman zaman ulaşım sıkıntısı nedeniyle köylere gidemediklerini belirterek,kurulan iftar çadırında iftarlarını açtıklarını söylediler.
Yetkililerden aldığımız bilgiye göre ,kadın erkek herkese ayrı ayrı iftar verildiği belirtildi.
 
Çamoluk Haber




















YORUM EKLE
YORUMLAR
AHEMT
AHEMT - 13 yıl Önce

ALLAH RAZI OLSUN İSMAİL HOCAMDAN KURAN KURUSUNU KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDURMAYA VEDE YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR HOCAMA DESTEK OLALALIM SAYIN HEMŞEHRİLERİM

kemalettin düz
kemalettin düz - 13 yıl Önce

Çamoluk Belediyesi niye yapmıyor bu işi,her yerde belediyeler yapıyor.
Çamoluk ilginç bir yer geçen bir çevre düzenlemesi haberi vardı kaymakamlık yaptırmış,normalde belediyelerin yaptığı bir iş.ben şunu merak ettim genelde belediyelerin yaptığı bu işler başkaları tarafından yapılıyorsa Çamoluk Belediyesi ne iş yapıyor?

S.AK..
S.AK.. - 13 yıl Önce

ALLAH razı olsun hocamdan ALLAH görevinde onu daim kılsın

basayev
basayev - 13 yıl Önce

HOCAMIZDAN VE BU İŞDE EMEĞİ GEÇEN HERKEZDEN ALLAH RAZI OLSUN...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205