İlker Yasin’den destek

Her yıl düzenlenen "Feshane Giresun Günleri" bu yıl da süprizlerle dolu

İlker Yasin’den destek

 

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Hasan Turan’ın, bu yıl 5.si düzenlenecek olan Feshane Giresun Günleri Etkinlikleri öncesinde ki medya kuruluşları nezdinde ki ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.
Her yıl değişik dünya kültür mirasının sergilendiği Feshane Giresun Günleri Etkinliklerinde, bu sene de oldukça ilgi çekecek projelerin son aşamasına gelinmiş bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda Amerika’dan gelen Kızılderili misafirlerden sonra, bu yılda oldukça ilgi çekecek değişik kültürlere mensup ziyaretçilerin ağırlanacağını belirten Federasyon Başkanı Hasan Turan, Feshane Giresun Günlerinde sadece Giresun kültürünü değil, dünyanın değişik ülkelerinden farklı kültürlerinde tanıtımına öncelik verdiklerini belirtti.
Hasan Turan Medya kuruluşlarına yaptığı davet ziyaretlerinin son kısmında Kanal D ve Doğan Medya Kuruluşunun Spor Dairesi Başkanı Göreleli hemşehrimiz İlker Yasin’i makamında ziyaret ederek destek istedi. Oldukça samimi bir sohbet ortamında gecen ziyaret sonrasında, Feshane Giresun Günleri Etkinliklerine İlker Yasin’den tam destek geldi. Giresun Kültürünün tanıtılması amacıyla yapılan bu tür etkinliklerin, oldukça önemli olduğunu da belirten İlker Yasin herkesin bu tür organizasyonlara destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.
Federasyon Başkanı Hasan Turan daha sonra Kanal-D Haber yönetmeni Uğur Dündar’ı ve Kanal –D stüdyoları genel sorumlusu Asım Çolak’ı da 5. Feshane Günleri Etkinliklerine davet etti.


Giresunekspres

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205