AK Parti Teşkilatları, “Sabri Öztürk” dedi

AK Parti'nin önceki gün Giresun'da yapılan “İl Başkanı kim olsun” temayülünden Sabri Öztürk'ün ismi çıktı. Temayül yoklamasını yapan Rize Milletvekili Hasan Karal, "14 Nisan'da yapılacak olan İl Kongresinde mevcut İl Başkanı Sabri Öztürk'ün Genel Merkez tarafından yeniden aday olmasına karar verildi" dedi.

AK Parti Teşkilatları, “Sabri Öztürk” dedi

  AK Parti  Rize Milletvekili ve Giresun Koordinatörü Hasan Karal, 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulla ilgili açıklamasında, önceki gün  Giresun'da ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile ilçe başkanlarının katılımıyla genel kurulda il başkanı olacak ismi belirlemek için eğilim yoklaması yaptıklarını söyledi. Yapılan görüşmeler sonucu genel kurulda seçimlere mevcut İl Başkanı Öztürk'ün başkanlığındaki liste ile gidilmesinin kararlaştırıldığını vurgulayan Karal, şöyle devam etti: "Giresun'da partimizin üst düzey yöneticileri ile görüştük. Yapılan görüşmelerde il başkanı olacak isim hususunu partililerimize sorduk. Görüşmeler sonucunda genel kurulda Giresun'da teşkilatlar kahir ekseriyette seçime mevcut başkan Sabri Öztürk başkanlığında gidilmesi hususunda görüş bildirdiler. 

Biz de bu değerlen-dirmeyi genel merkeze ilettik. Genel merkezden de Sayın Öztürk'ün genel kurulda yeniden aday olması uygun bulundu. Bu açıklamayı genel merkez adına yapı-yorum. 14 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda seçimlere Sayın Öztürk başkanlığındaki tek liste ile gidilecek" dedi.

Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205