Belediye Başkanı Özcan Çinici Ak Parti'ye Katılıyor.

Geçtiğimiz ay Saadet Partisinden istifa eden ve Has paretiye Katılması beklenen Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici,Ak Partiye katılıyor.

Belediye Başkanı Özcan Çinici Ak Parti'ye Katılıyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında  Saadet Partisinden istifa eden  ve Has paretiye Katılması beklenen Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici,Ak Partiye katılıyor.
Yaklaşık Bir aydır Ak Partiye katılabileceği konuşulan Belediye Başkanı Özcan Çinici'nin verdiği kararla Ak Partiye Katıldığığı açıklandı.
Konu ile ilgili kendisini bir hafta önce aradığımız Çamoluk Belediye Başkanı Özcan  Çinici,Katılmayı düşünüyoruz ancak kesinleşmiş bir durum yok diye konuşmuştu.
08 Aralık 2010 Çarşamba Günü yapılan, Ak Parti Belediye Başkanları Toplantısında,İl Başkanı Mehmet Geldi, Katılımları  doğrulayarak, başka Belediye Başkanlarınında Ak Partiye katılacağını açıkladı.
Katılacak Belediye Başkanları arasında,  Çamoluk Yenice Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek'inde olduğunu açıkladı.
Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'ni Ak Partiye katılmasında Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul'un etkili olduğu bildirildi.Yapılan değerlendirmelerde, Zeki Karabul'un Çamoluk Çamoluk'tan yönetilsin görüşü,Partili Partisiz herkese eşit  davranışları ve hizmet etme gayretlerinin Çamolukta Ak Parti'ye karşı oluşan, olumsuz yargıları bir bir giderdiği belirtildi.  
Yine yapılan değerlendirmelerde bu görüşü destekleyen;Çamoluk Belediye Başkanının, Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatının İstanbul kanadıyla bir çok sorunlar yaşadığı,18. Bal Festivalinin iptal edilmek istendiği ve Belediyenin Festival'i tek başına yapmak zorunda kaldığı da anlatılanlar arasında.
Konu ile ilgil olarak Sitemizdede yer alan 19. Bal Festival'inin ardından Belediye Başkanının yaptığı açıklamaları da sorunları anlatmaya yetiyor.

Ak Parti Belediye Başkanları 3. Grup Toplantısı 08 Aralık  Çarşamba Günü saat 13:00’da Espiye Mavi – Yeşil Resturant'ta yapıldı.

AK PARTİ İl Başkanı Mehmet GELDİ’nin başkanlığında yapılan toplantıya ;Bulancak Belediye Başkanı Kadir AYDIN, Alucra İlçe Belediye Başkan vekili İbrahim YAĞCIOĞLU, Dereli İlçe Belediye Başkanı Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU, Doğankent ilçe Belediye Başkan vekili Aynur EFE, Espiye İlçe Belediye Başkanı Erol KARADERE, Eynesil İlçe Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU, Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul MELİKOĞLU, Şebinkarahisar İlçe Belediye Başkanı Şahin YILANCI, Piraziz İlçe Belediye Başkanı Hasan ŞENEL, Yağlıdere İlçe Belediye Başkan vekili Metin BAYRAM, Çanakçı Karabörk Belde Belediye Başkanı Ömer KARAMAN, Dereli Yavuz Kemal Belde Belediye Başkanı Abdullah ÖNAL, Espiye Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR, Eynesil Ören Belde Belediye Başkanı Habip USTA, Görele Kırıklı Belde Belediye Başkan vekili Fehmi KEFAL, Görele Aydınlar Belde Belediye Başkanı Osman SAZAK, Görele Köprü Başı Belde Belediye Başkanı Abdullah TOPCU, Merkez İlçe Çaldağ Belde Belediye Başkanı Osman KILIÇ, Merkez İlçe inişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN ve  Piraziz Bozat belde Belediye Başkanı Rıfat GÜRSOY  katıldılar.
 
AKP Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi,partiye yeni katılan belde Belediye Başkanlarının da toplantıda yer aldığını ifade ederek"Ayrıca Toplantıya Partimize yeni katılan ve Önümüzdeki günlerde Başbakanımız R.Tayyip ERDOĞAN tarafından katılım rozeti takılması planlanan;  Bulancak Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ,Çamoluk Yenice Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim GERÇEK, Keşap Karabulduk Belde Belediye Başkanı Mehmet ÖZTÜRK ve Çamoluk ilçesi Belediye Başkanı Özcan ÇİNİCİ katıldılar."dedi

YORUM EKLE
YORUMLAR
muhtar28
muhtar28 - 13 yıl Önce

ÇAMOLUK VE YENİCE BELDE BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ÇAMOLUKUN MENFAATLERİ DOGRULTUSUNDA ÇAMOLUKA HİZMET ALABLMEK İÇİN SÖZ VERDİGİ YERE DEGİLDE AKP YE GEÇTİLERSE VEDE HİMET ALABİLECEKLERSE SÖZÜM YOK HER ZAMAN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA O BEŞ YIL SONUNDA ÇAMOLUKA BİR HİZMET ALAMZALARSA İKİ ÇİF SÖZÜM VAR BUNU UNUTMASINLAR SAYGIL VE SEVGİLERİMLE HERŞEY ÇAMOLUK İÇİN BEN ÇAMOLUKUN DELİSİYİM RIZVAN ALKAN KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARI

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205