Giresun Spor Yeni Başkanını Seçti

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Olağanüstü Kongre Özel İdare Kültür Sitesi Salonunda yapıldı.

Giresun Spor Yeni Başkanını Seçti
    Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un Yönetim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda Olağanüstü Kongre Özel İdare Kültür Sitesi Salonunda yapıldı.
Eski başkan Osman Çırak aday olmazken, Kongreye Ömer Ülkü başkanlığında ki  tek listeyle gidildi.
 
1083 delegesi bulunan Giresunspor kongresine hazirun cetveline 206 üye imza attı
Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Kara’nın Divan Başkanlığını yaptığı kongreye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Geldi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, eski kulüp başkanlarından Fatih Kitapçı, eski kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı.
 
Tek liste ile başkanlığa aday olan Ömer Ülkü yaptığı konuşmada; herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirterek camiayı göreve davet etti.
 
Ülkü; “Bugüne kadar hiçbir şekilde görevden kaçmadık, görev düştüğü zaman yerine getirmeye çalıştık.Giresunspor’un borcu yaklaşık 8 milyon TL olarak açıklandı. Hiç kimse kolay kolay böyle bir dönemde yükün altına girmek istemez. Herkesin harcı değildir.Biz giriyoruz.Ancak herkesin desteğini alarak giriyoruz. Camia elini taşın altına koymalıdır.Giresunspor’u da kendi şirketlerimizi yönetir gibi yönetmeliyiz.”
 
Konuşmasında taraftarı da eleştiren Ülkü; Biz yöneticiler taraftardan küfür yemek için değil Giresunspor sevdalısı olduğumuz için yönetime geliyoruz.Bizim kombine biletlerimiz alarak stada gelerek küfredenleri ayıplıyorum.Herkes bu taşın altına elini koymalıdır. Bize şuan 2, 5 yıllığına görev verilecektir. Hangi baskı olursa olsun 2,5 yıl kongreye gidilmeyecektir. Giresunspor düşse de bulunduğu yerde kalsa da kimse bizden kongre kararı beklemesin.”
 
 
Giresunspor’daki hedeflerini de açıklayan Ülkü; “Her şeyden önce federasyonda kara bir tahtamız var. Bunu düzeltmeliyiz.Önceliğimiz bu olacaktır. Giresunspor’un mevcut futbolcularıyla yolumuza devam edeceğiz. Kimse bizden büyük transferler beklemesin.
 
Gelecek yıllarda ise ilçe kulüplerimizi Giresunspor’un altyapısı haline getireceğiz. Kim bize bir futbolcu kazandırırsa o hocayı ödüllendireceğiz. Giresunspor’un kadrosunda en az 10 futbolcuyu Giresun’dan yetiştireceğiz.Kalıcı kaynaklar sağlamak için çalışmalar yapacağız.”dedi.
 
Giresunspor eski başkanlarından Fatih Kitapçı, ve yöneticilerinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Geldi’nin de birer konuşma yaparak birlik mesajı verdiği kongre yapılan seçim gündem maddesiyle sona erdi.
 
Ömer Ülkü Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
Osman Karahan,Mustafa Karadere,Ali Kara, Hüseyin Günaydın, Şükrü Akaya, Hüseyin Adanur, Cengiz Cindemir, Fatih Sandal, Muzaffer Ejder, Mehmet Karaahmetoğlu, İsmail Türkoğlu, Coşkun Çalık, Zeki Türkmen, Şükrü Kocuk, Alpaslan Yılmaz, Kenan Tatlı, Hüseyin Altuntaş, Bekir Alim, Abdullah Karalkuz, Şevki Salman, Sebahattin Güneş, Özcan Doğramacı ve Battal Gazi Özdemir.

Kaynak: Giresunsonhaber.com

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205