İstanbul Çamoluk Spor Coştu Bir Kere...

Grubun namaglup takımı olan ANAFEN KOLEJİ ile İSTANBUL ÇAMOLUK SPOR paşabahçe stadında karşı karşıya geldiler.

İstanbul Çamoluk Spor Coştu Bir Kere...

Grubun namaglup takımı olan ANAFEN KOLEJİ ile İSTANBUL ÇAMOLUK SPOR paşabahçe stadında karşı karşıya geldiler.
Macın ilk 20 dakıkası ortasaha mücadelsiyle gecerken İstanbul Çamoluk Spor 20. dakikadan sonra maça agırlıgını koyarak, etkili ataklar yapmaya başladı.
Bunların birinde barış ın şık ara pasında cevat kaleciyle baş başa kaldı, kalecinin solundan topu aglara bıraktı ve takımını 0-1 öne geçirdi.Gol sonrasında Anafen kolejinın 11 numaralı oyuncusu mutlak pozisyonda kaleci bayrama takıldı.
İlk yarının skoru 0-1 İstanbul Çamoluk Spor'un üntünlüğüyle kapandı.İkinci yarıyada çok etkili başlayan İstanbul Çamoluk Spor  etkili ataklarına devam etti.Dakikalar 65 i gösterırken. Adem le Barış'ın verkaçında, Barış'ın sert şutu direkten döndü, dönen top maçın en iyilerinden Murat'ın önüne düştü Murat da düzgün bi vuruşla topu aglara gonderdi. 0-2 anafen kolejinin 2-0 dan sonra gardı düştü ve her defansın arkasına atılan top pozisyon oldu.maçın 80 inci dakikasında Ortasahada mükemmel paslaşmalardan sonra Cevat'ın güzel ara pasında Murat şık bi vuruşla kalecinin üstünden aglara gönderdi ve maçın skorunu tayin ettii İstanbul Çamoluk Spor'da herkes görevini yaptı. Özellikle defans 4 lüsü hiç pozisyon vermedi. İstanbul Çamoluk Spor'u böyle zor bi maç ve kritik maçta galip çıktıgı ıcın tebrık edıyorum.
Maçın hakem 3 lüsü klasman hakemler maçı çok iyi yönettiler.
Maçı izleyen taraftarlar ve hakem semineri için gelen diger klasman hakemleri maçtan büyük keyif aldıklarını söylediler.

Haber:Fazlı Bakırtaş

Fotoğraf: Barış Akyıldız

Çamoluk Haber







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205