Çamoluk'un %92 si İhanet İçindemi?

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, referandumda 'evet' oyu veren toplumun yüzde 58'lik kesimini 'gaflet ve dalalet' içinde olmakla suçladı.

Link: ADD Başkanı EVET diyenler hain Tansel Çölaşan

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, referandumda 'evet' oyu veren toplumun yüzde 58'lik kesimini 'gaflet ve dalalet' içinde olmakla suçladı.  

GAFLET VE İHANET İÇİNDELER

Hatay'da ADD Şubesi tarafından organize edilen 'Türkiye Nereye Gidiyor?' konulu panelde konuşan Çölaşan, referandumda yüzde 42'lik dilimin dışındakilerin gaflet, dalalet ve ihanet içinde olduğunu ileri sürdü.   

'Evet' oyu kullanan vatandaşları "bilinçli oy kullanıp kullanmayanlar" olarak ayıran Çölaşan, "O oylar bilinçli ise ne ala... Bilinçli olmayan yani yüzde 42'lik dilimin dışında olan oylar bana göre gaflet, delalet ve ihanet içindedirler." dedi.    

Türkiyede Danıştay Daşkanlığı yapmış,Yargıda gelebileceği en yüksek mertebeye ulaşmış(!) Sözüm ona "Aydın" birkişinin Türk halkı hakında söylediği yakışıksız  bu cümleler'in Çamoluktaki karşılığı %92 dir.
Bu da demek oluyorki Emekli Danıştay  Başkanı Hanıfendiye göre Çamoluk'un %92 si (gaflet, dalalet ve ihanet  ) içindeler(!) Emekli Danıştay Başkanı Hanıfendi "gaflet, dalalet ve ihanet" ile itham ettiği bölgelerden olana Çamoluk'a gelmediği ve Pazar tepesinde vatan uğruna can veren Şehitleri görmediği veya görmek istemediği apaçık belli.İahanet içinde olanlar değil çatışmanın olduğu bölgeye gitmek hiç kışlaya uğramamak içn neler yaptıklarını  medyadan takip ediyoruz.
Çamoluk Haber olarak Tasel Çölaşan'ı Kınıyor ve Türk Halkından  özür dilemesini bekliyoruz.
Ayrıca Çamoluklular olarak hakkında dava açma hakkımızın da saklı olduğunu belirtmek isteriz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmetakif28
mehmetakif28 - 14 yıl Önce

pes artık diyorum.yüzde 58 değil yüzde 99 olsa bi tek onlar kalsa yine kendilerine bakmayacaklar anlaşılan.kendilerini dev aynasında görmeyi bırakıp bir boy aynasında görseler anlayacaklar ne kadar acizleştiklerini...

alaskalı recep
alaskalı recep - 14 yıl Önce

sizin gazete akp li galiba..bende bağımsız sanıyordum. yorumlara hep kendi çizginizden bakıyorsunuzda..

Deniz Bayram
Deniz Bayram - 14 yıl Önce

bence tarafsız yayın yapmalısınız add olarak kendi tarafımızdan giden oylara eleştiri yapmışızdır

emin ağaoğlu
emin ağaoğlu - 14 yıl Önce

sayın tansel çölaşan hanfendi saygıdeğer biridir kendisine saygı duyuyoruz ulu önder mustafa kemal atatürk ün laik devlet yapısına katkı sağlayan saygın bir kişidir akp bu saldırgan tavrından bir an önce vazgeçmelidir ve taraflı yayın yapmamanızı dilerim iyi günler

oya
oya - 14 yıl Önce

halkın çoğu neye evet dediğini bilmedi.evet hantal anayasa değişmeliydi ancak bu değişim kime yaradı?varan 1 imralı katilinin bir davası düştü varan 2 afedilecek ve serbest kalacak.evet derken bir katilin affınada evet dendi.şimdi ihanet hıyanet söylemleri boşuna.halkın kaçta kaçı bilinli oy kullandı acaba?

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205