Gezmiş'ten esnafa vergi ve kredi müjdesi

Güre'de halkla, Cemal Gürsel Caddesi ve Hacımiktat da esnafla buluşarak 41 başlık altında topladıkları projelerini anlattı.

Gezmiş'ten esnafa vergi ve kredi müjdesi

CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, “Halkın iktidarını kurduğumuzda esnafımız da rahat bir nefes alacak. Esnafa verilen kredilerin oranı 5 kat artırılırken, vergi yükü de %5 oranın da indirilecek. Böylece esnafımızın da yüzünü güldüreceğiz” dedi.
Gezmiş beraberinde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın başta olmak üzere 40 kişilik  kalabalık bir ekiple Güre Mahallesi'nde halkla buluştuktan sonra Cemal Gürsel Caddesi'nde ve Hacımiktat Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Partilerinin 41 başlıkta sunduğu projelerini anlatan CHP'li ekip halkın yoğun ilgisiyle karşılaştılar.
Güre Mahallesi'nde bir sitede gerçekleşen halk toplantısında, devamında ziyaret edilen esnafa konuşan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, esnaf başta olmak üzere halkın sıkıntılarını, sorunlarını yakından bildiklerini, bunun için projeleri olduğunu belirterek, “AKP döneminde Giresun'da son 9 yılda 10 bin esnaf kepenk kapattı.

Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205