Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Çamoluk’a Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Çamoluk’a Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı  Mustafa Kamalak Çamoluk’a Geliyor
Saadet partisi Genel Başkanı Mustafa  Kamalak   4  Temmuz 2013 Perşembe günü  Çamoluk’a gelecek.
Yapılan açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa  Kamalak’ın  4 Temmuz Perşembe günü   önce Alucra’ya geleceği ,burada Sivil Toplum örgütleri ve Köy Muhtarlarıyla Akşam yemeğinde bir araya geleceği açıklandı.
Mustafa Kamalak  20:30’da Tadım Lokantasında gerçekleşecek olan yemekte, yemeğe katılanlardan ilçenin ve ülkenin sorunları hakkında görüşlerini alacağı ve   Kamalak Saadet Partisinin görüşlerini dile getireceği  bildirildi.
Yemeğin ardından  Saadet liderinin Çamoluk’a geçeceği ve geceyi de Çamoluk ta geçireceği açıklandı.
Kamalak’ın  Çamoluk programı ise,Yeşilırmak  Lokantasında ki sabah kahvaltısıyla başlayacak  ve ilçe protokolünü ziyaretle devam edecek.  Esnaf ve vatandaşlarla da  buluşacak olan Mustafa Kamalak , daha sonra  Saadet Partisi Alucra  ilçe başkanlığının açılışını yapmak üzere, Alucra’ya hareket edecek.
5 Temmuz 2013 Cuma  günü, Cuma namazını müteakiben yapılacak açılışın ardından  bölgeden ayrılacak.

Konuyla ilgili  bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Tekbaş “Türkiye’nin içine düşürüldüğü gerek siyasi buhran gerek ekonomik sıkıntılar  gerek se sosyolojik sıkıntılardan kurtarmak  için tüm Türkiye’yi ilçe ilçe gezen Genel Başkanımız  Prof.Dr. Mustafa Kamalak  bu çerçevede  4-5 Temmuz  Perşembe –Cuma günleri partimizin  bir dizi açılış programlarına katılmak üzere Alucra ve Çamoluk ilçelerimizi ziyaret edecektir.

         Şebinkarahisar ilçemizi de ziyaret edecek olan genel başkanımız 4 Temmuz Perşembe akşam Alucralılarla yemekli toplantıda buluşacak.

         5 Temmuz Cuma günü sabah saat 09:00’da Çamoluk İlçemizde ilçe halkı ile beraber kahvaltı programında buluşacak olan Genel  Başkanımız sayın Kamalak bu programın ardından  Alucra ilçemize hareket edip Cuma namazına müteakip  yeni yapılan Alucra ilçe binamızın açılışını yapacaktır. İlçe bina açılışında Alucra halkımıza da hitap edecek olan Genel Başkanımız  programlardan sonra Bayburt ilimizin programına katılmak üzere ilimizden ayrılacaktır.

     Programlarımıza tüm halkımız davetlidir.

 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 11 yıl Önce

Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin tek lideri ilçemize gelişini heyecan ile bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205