Çamoluk Derneği Öncülüğünde İstişare Toplantısı Yapıldı!

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulunun organize ettiği, Çamoluk istişare toplantısı 11 Aralık Pazar günü yoğun katılımla düzenledi.

Çamoluk Derneği Öncülüğünde İstişare Toplantısı Yapıldı!

Kahvaltılı istişare toplantısı 10:30' da başladı. Program sunuculuğunu Aziz Katrancı üstlendi. 

İstişare toplantısına, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, ev Sahibi Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu, Çamoluk Milliyetçi Hareket Parti  ilçe Başkanı ve Çamoluk Ziraat Odası Başkanı Ali Tatar,  Belediye meclis üyeleri, Engin Gürsoy ve Hamza Tüzel, Çamoluk Köy Dernek Başkanları ve yönetimleri, Muhtarlar katıldı.

Toplantının ana teması ve amacı Çamoluk Nüfusuna yönelikti. 

Toplantı açılış konuşmasını Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Fatih Düz şahsımı arayarak böyle bir istişare toplantısı yapabilirmiyiz ricasında bulundu, kısa sürede pozisyon alıp böyle bir toplantıyı teşkil ettik. Söz konusu Çamoluk olunca görüyorumki dernek başkanlarımız ve muhtarlarımızda kayıtsız kalmayıp ilgi gösterdiklerini gördüm. Tüm katılımcılara teşekkür ederim dedi.

Katılımcı misafirleri selamlayan Canik, yıllardır büyük sorun hale gelen nüfus problemine değindi. Canik, "Bu ilçe bizim sahip çıkmalıyız, biz bir aileyiz bu konuda üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Canik, ayrıca Dernek Başkanları ve yönetimlerine seslenerek, nüfus taşıma konusuyla ilgili, SMS kısa mesaj sistemiyle, üyelerinde bilgilendirilmesini istedi. 

Çamoluk Dernek Başkanı Canik, "Zamanlarından, ailesinden feraket edip, katılımlarıyla istişare toplantısına ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN DÜZ, " EN ÖNEMLİ HUSUS, İLÇEMİZDE NÜFUS"

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz kürsüye davet edildi. Konuşmasına selamlamayla başlayan Başkan, ilçe nüfusu'nun önemine vurgu yaptı. İller bankasından yapılan ödenekler nüfus rakamlarına göre yapılmakta olduğunu, hizmet için yetersiz olduğunu dile getirdi. İlçemizde 36 köy dernekleri olduğunu hemen hemen her dernek yaklaşık onbeş kişiden oluşuyor, sadece dernek Başkanları ve yönetimleri ilçemiz nüfusuna geçiş yaptığı taktirde, vatandaşa bile inmeden, nüfus konusunda ilçemize can suyu olacaktır dedi.

Belediye Başkanı Fatih Düz ve Çamoluk Dernek Başkanı, nüfus taşıma işlemi ile ilgili anlaşmalı olduğumuz noterler eşliğinde taşıma yapacak vatandaşların noter masrafları tarafımızdan karşılanacaktır denildi.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ayağının tozuyla İstanbul'a sürpriz haberler getirdi. Konuşmasında sürpriz haberlere de değindi.

YSE KÖPRÜSÜ (GÜCER) İHALESİ YAPILDI. EN KISA SÜREDE BAŞLANACAK!

Kara yolları Sivas Bölge Müdürlüğüne yapılan ziyaretler neticesinde, Gücer köyünde bulunan YSE köprüsünün ihalesi yapılmış olup en kısa zamanda çalışmalara start verileceğini dile getirdi.

KAPALI PAZAR YERİ, VATANDAŞIMIZA VE ESNAFIMIZA GÖLGE OLACAK!

Pazar yerinin ödeneği ayrılmış olup, yeni yılın 2023'ün ilk haftasından çalışmalara başlanacağını söyleyen Başkan Düz, "böylelikle pazarcı esnafın yazın güneşten kışın soğuktan korunmasına, tüketici vatandaşımızın da daha hijyenik ve temiz ortamda buluşturmayı hedefliyoruz. Hayırlı Olsun dedi.

Zağpa grup yolu'na da değinen Başkan, ilçemiz ulaşımına büyük katkı sagliyacak Zağpa grup yolumuzla ilgili, her nekadar red cevabı alsakta, Üç ayda bir karayolları bölge müdürlüğüne yazımızı gönderiyoruz. Konunun takipçisiyiz. Eninde sonunda bu iş olacak" dedi.

Toplantıda düşüncesi ve sorusu olanlara da söz hakkı tanındı. Söz alan Dernek Başkanları, yönetimler, muhtarlar, soruları, Çamoluk ilçe yönetici yetkilerince cevaplanarak, istişare toplantısı son buldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 08:29

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205