Eşek Anırınca Teyemmüm Bozulur mu?

Yazarımız Osman Çolakel, bir önceki yazısına yapılan eleştirilere cevap verdi.

Eşek Anırınca Teyemmüm Bozulur mu?

Çamoluk Haber Yazarı Osman Çolakel,  "BU İLÇEYE KARANTİNA UYGULANMALI" Başlıklı yazısına yapılan eleştiri ve çarpıtmalara, nüktedan bir yazı ile cevap verdi.
Çamoluk'ta yayılan "Fetö Virüsüne" karşı bu ilçeye karantina uygulanmalı diyen Osman Çolakel'in yazısı, bazı okuyucular tarafından amacından çıkarılarak, Çamoluk insanına "uyuz,kuduz" dediği iddia edilerek eleştirilmişti.

Osman Çolakel'de, tüm bu eleştiri ve çarpıtmalar karşılık yazdığı yazısında, "Eşek Anırınca Teyemmüm Bozulur mu" dedi
Osman Çolakel'in yazısını okumak için TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 14:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut çukuryurt
Davut çukuryurt - 7 yıl Önce

Yine Çamoluk haber sitesini gözden geçirirken sözde ilçemiz özel idare Müdürü'nün Yazısı Gözüme Çarptı Şahıs ilçede öyle ki kol gezen FETÖ cülerden akıl ve mantığın almadığı kendisinin bir ilahiyatçı OLDUĞUNU unutarak yazısında bahsetmiş olduğu Eşek anılınca Teyemmüm bozulur yazısıyla Yahudi tekerlemesiyle mukaddes inancımıza atıfda bulunarak hakaret etmektedir kendisi bir ilahiyatçı olarak soruyorum bu kinayen doğrumudur ilçede FETÖ cülerin kol gezdiğini söylüyor kim bu FETÖ cüler açıklasın bizde bilelim bilinmelidirki kişiler kanun önünde yargılanmadıkça masumdur sözde yazarlığa Başlayan zat önceki yazısına yaptığım yorum zoruna gitmiş galiba şahsımı hedef alarak yapılan imamhatip lisesi öğrenci yurdunun tabelasına bakmamı söylüyor bu Şahıs o eserler oraya yapıldıktan bu yana kendisi bir çamoluklu olarak gelip hiç baktımı acaba o eserler oraya kendiliğinden zembille inmedi tabi ki yine birilerinin sayesinde geldi ilçemize Allah onlardan Razı olsun
Şahıs ticarethaneme gelip bir ufak tüp Alıp ortamı düzelteceğini söylüyor gelirsede hoş geldin derim tavsiyem o durki o şahısa kafa yapısını içindeki kini nefreti husumeti ilçeye yayıp kötü bir koku bırakmamasıdır kişiler fanidir geride kalan eserler bakidir gerçekleri inkar eden nankördür

- 7 yıl Önce

davut cukuryurt fitne cikarmayin lutfen siz boylesi muhterem nur yuzlu mubarek ilahiyatci hocalardimizdan daha iyi mi bileceksiniz? eşek anırınca teyemmüm bozulur diyorsa muhterem hocamiz bozulur. senin bilgin buna yetmez. var diyorsa var yok diyorsa yok. o kadar!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205