Çamoluk Seçim Tercihi Nedeniyle Ulusal Basında!

Çamoluk İlçesinde yaşayan seçmenlerin tercihi başkan Recep Tayyip Erdoğan oldu.14 Mayıs tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimde Çamoluk, birkez daha ulusal basında adından söz ettirdi.

Çamoluk Seçim Tercihi Nedeniyle Ulusal Basında!

ÇAMOLUK TÜRKİYE GENELİNDE 5. GİRESUN'DA İSE 1. OLDU!

Çamoluk mahalle ve köy seçmenleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 87.56 oy oranıyla Giresun ilçelerinde Birinci olurken Türkiye genelinde ise Beşinci oldu.

A HABER EKİBİ SOLUĞU ÇAMOLUK'TA ALDI!

A Haber muhabiri Ahmet Çağlar Yıldırım ve ekibi bölgemize gelerek, Çamoluk seçmenleriyle bir araya geldi. Haber ekibini Çamoluk Ak parti ilçe başkanı Davut Çukuryurt ilçe yönetimi karşıladı. 

Yüzde 87.56 oy oranıyla gündeme gelmenin mutluluğu içerinde olduğunu dile getiren Çukuryurt, şu aifadelere değindi. "Çamoluk Giresun'un en uzak ilçesidir. 2002 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  Ak Parti'nin temelleri bu ilçede atılmıştır demişti. 2.tur seçimlerinde inşallah hedefimiz yüzde 97 olmasını hedefliyoruz" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 05:03

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehdi demir
Mehdi demir - 12 ay Önce

Zaten %87 oy alıyor daha neden hizmet yapsınki köprüyü yapsın Karadeniz’de köyler arasında dahi tüneller varken yıllarca onlarca arabanın ırmağa uçtuğu yse köprüsü hala yapılmayı bekliyor çok beklersiniz Çamoluk Alucra yolunu da hiç söylemiyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205