Çamoluk Derneğinden Yoğun 2.Tur Seçim Mesaisi

28 Mayıs 2023 pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için Çamoluk Kültür ve Dayanışma Derneği, İstanbul'un belli noktalarından Çamoluk'lu seçmenler için kaldırılan otobüslerle yoğun mesai harcadı. Böylelikle merkez dernek, Çamoluk'ta yapılan seçimlerde %88.50 oy oranında paydaş olmuş oldu.

Çamoluk Derneğinden Yoğun 2.Tur Seçim Mesaisi

TOPLAM 17 OTOBÜS ÇAMOLUKLU SEÇMENLER SANDIKLA BULUŞTU!

Adresleri Çamoluk'ta olan seçmenler için İstanbul'un belli noktalarından otobüs imkanı sağlayan Çamoluk derneği, gurbetten sılaya oylarını kullanmak üzere vatandaşlarına ulaşım sağladı. Gene Çamoluk merkez ve köylerinde bulunan adresleri İstanbul da olan vatandaşlara da otobüs imkanı sağlanarak Çamoluk'lu vatandaşlar sıladan gurbete, oy kullanmak için İstanbul'a gelerek demokrasiye sahip çıktılar.

Böylelikle merkez dernek, Çamoluk'ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen %88.50 oy oranında paydaş olmuş oldu.

Konuyla İlgili Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, şu açıklamalarda bulundu. "kıymetli hemşehrilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi, 28 Mayıs 2023 pazar günü yapılan 2 tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı hassasiyeti göstererek vatandaşımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Bu konuda hem İstanbul'dan çamoluk'a hem de Camoluk'tan İstanbul'a oy için seyahat eden hemşehrilerimiz demokrasisine sahip çıkmışlardır.  Özellikle İstanbul'un çeşitli bölgelerinden kaldırdığımız otobüsler için kıymetli yönetim kuruluma,  kıymetli Dernek başkanlarıma, ve yönetimlerine, muhtarlarımıza, bizlere yardımcı olan bütün hemşehrilerime şükranlarımı iletiyorum seçimlerin ve sonuçlarının ülkemize ve milletimimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diyerek ülkemiz için hayır temennilerinde bulundu.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 15:17

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205