Tonbulların Yeni Ağası Durmuş Tonbul

Karadikmen Tonbul sülalesinin kurduğu Karadikmen Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri piknikte bir araya geldiler.

Tonbulların Yeni Ağası Durmuş Tonbul


Karadikmen Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonu ile piknik programında bir araya gelen Karadikmen Tonbul sülalesi, yeni ağsını da, büyük çekişme sonunda seçti.
11 Haziran 2023 pazar günü İstanbul Eyüp Kemerburgaz'daki Bayrampaşa Belediyesi piknik alanında gerçekleşen etkinlikte; sanatçılar Filiz Ağar, Bayram Kantar, Onur Bozatlı ve Nazmi Can sahne aldılar.
Tonbul sülalesi, mensuplarının yoğun ilgi gösterdikleri etkinliğe; Çamoluk Eğitim vakfı Başkanı Yaşabey Kalebaşı, Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan vekili Yunus Acar, Ünal Sarıdoğan, Emrullah Tombul, Dursun Uras, Çetin Kalebaşı, Selehattin Gödek, Usluca Köyü Dernek Başkanı İsmail Aydın, Taşçılar Köyü Derrnek Başkanı Ali Emeksiz'de katıldılar.
Etkinlikte; dernek yönetimi promosyon olarak tepsi satışı yaparak derneğe gelir elde etti.
Pikniğin en heyecanlı yeri ise Ağalık seçimi oldu.
Yaklaşık 70 kişi ağalık yarışına katılmak için ortaya çıkarak ağalık sandalyesine oturdu.
Katılan herkesin 200TL bağış yaparak başladığı 2023 yılı ağalık yarışını en fazla parayı taahhüt eden Durmuş Tonbul kazanarak, Karadikmen  Tonbullar sülalesinin yeni ağası oldu.
Ağalık yarışını Durmuş Tonbul'un kazanmasıyla birlikte büyük coşku meydana geldi. Omuzlara alınarak taşınan Durmuş Tonbul ağalık kıyafetinin giydirilmesi ile birlikte, üstü açık araç  ile alana gelerek  vatandaşları selamladı. Pikniğe katılan Tonbul sülalesi mensupları yeni ağa ile  bol bol fotoğraf çektirdiler.
Çamoluk Haber


 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023, 08:27

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk tonbul
Faruk tonbul - 12 ay Önce

Ağalık Durmuş tonbul abime ve sulalemize hayırlı olsun ayrıca ilgi ve alakasini esirgemeyen kiymetli misafirlere siz değerli medya temsilcilerine teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205