Kılıçtutan Cengeriş'li Vatandaşlar Piknikte Bir Araya Geldi!

Baharın gelmesiyle bazı Çamoluk köy ve mahalle dernekleri eğlenmek ve kaynaşmak için doğayı tercih etmeye devam ediyor. Kılıçtutan köyü Derneğide Piknik etkinliği düzenleyerek bir araya geldiler.

Kılıçtutan Cengeriş'li Vatandaşlar Piknikte Bir Araya Geldi!

Kılıçtutan Dernek Başkanı Selim Varıcı ve yönetiminin Organize ettiği kır pikniği etkinliği 11 Haziran 2023 Pazar Kartal Aydos ormanında gerçekleşti. 

Sabah ailelerle birlikte yapılan kahvaltının ardından, program start verirken, program Sunuculuğunu sanatçı Yusuf Fenerci üstlenirken, sahne performansı ile ilgiyle dinlendi. Daha sonra Dernek Başkanı Selim Varıcı selamlama konuşması gerçekleştirdi. Varıcı konuşmasında "bayanların gençlerin tanışması ve kaynaşması birlik ve beraberliğin sağlanması asil amacımız ve hedefimizdi. Organizasyonun özellikle bu konuda başarılı olması bizi fazlasıyla memnun etti ve katılım sağlayan tüm ailelere teşekkür ediyoruz" dedi.

Yetişkinler gençler ve çocuklar için hediyeli etkinlikler yarışmalar spor etkinlikleri ve yöresel oyunlarla beraber herkesin katılımı ile gerçekleştirildi.

Piknikte tüm köylülere keşkek ikramı ve sıcak tatlı ikramı yapıldı.

Yapılan etkinlik ve organizasyonların çok başarılı geçmesi kılıçtutan'lı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, Dernek yönetimini de memnun etti.

Kılıçtutan Pikniğine; Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik İstanbul dışındaki programı nedeniyle katılamazken selamlarını ilettiği dile getirildi. Yönetim kurulu üyelerinden, Ünal Sarıdoğan, Saim Başkan, Kadir Alegöz, Cemalettin Çolak, katıldılar.

ilk pikniği protokolsuz kendi aralarında  yapan Kılıçtutan'lı vatandaşlar, Çamoluk'ta yapılacak büyük Pikniğe hazırlanıyor. Yakın zamanda dernek yönetimi yapılacak piknik tarihini açıklayacaklarını bildirdiler.

KILIÇTUTAN'LI BAŞKANLARDAN ÇAMOLUK DERNEĞİNE ZİYARET!

Kılıçtutan önceki Dernek Başkanı İhsan Varıcı ve şuanki Dernek Başkanı Selim Varıcı, gerçekleşen piknik ertesi, Çamoluk Derneği yönetim kurulu Başkanı Hacı Canik'i makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten bir hayli memnun olan Canik mesajında şu iafadelere değindi. "Kılıçtutan köyü Derneğimiz önceki dönem Başkanım İhsan Varıcı ve mevcut Başkanım Selim Varıcı'nın nazik ziyaretleri için şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2023, 09:17

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205