Çamoluk Kur'an Kursu Derneği Başkanını Seçti!

Çamoluk Kur'an Kursu Dernek başkanı belli oldu. Dernek yönetim kurulundan başkanlığa seçilen isim...

Çamoluk Kur'an Kursu Derneği Başkanını Seçti!

Çamoluk'ta iz bırakan efsane isimlerden biri Çamoluk Kur'an Kursunun ilk yönetici ve hocalarından olan, Çamoluk Kur'an Kursu dernek başkanı Süleyman Kor (75) 23 Haziran 2023 Cuma günü aramızdan ayrılmıştı. Merhum Başkan Süleyman Hocanın boşalan koltuğu, günler sonra sessizliğini bozarak, dernek yönetim kurulu üyelerinden yönetim kurulu kararıyla Veysel Lortoğlu getirildi.

İstanbul Üsküdar Ferah mahallesi Çamoluk Dernek binasında faaliyetini sürdüren Çamoluk Kur'an Kursu Derneği, Dernek yönetmeliği ve tüzüğe göre yapılan yönetim kararı gereğince yönetim kurulu kararıyla Çamoluk Kur'an Kursu Derneği Başkanlığına Veysel Lortoğlu seçildi.

Başkan Lortoğlu Çamoluk Haber editörü Murat Özdemir'e şu açıklamalarda bulundu " Merhum Süleyman Kor hocamız hayatını din eğitimine adamış bir çok talebe yetiştirmiş değerli büyüğümüzdü, bu kıymetli koltuğu kendisinden aldığım için mutluyum, mekanı cennet olsun. Ayrıca bu kutsal göreve beni başkanlığa layık gören yönetim kurulu arkadaşlarımın teveccühlerine çok teşekkür ederim" dedi.

VEYSEL LORTOĞLU KİMDİR?

Çamoluk Çakılkaya Köyü nüfusuna kayıtlı. Marmara Ünversitesi Fen-Edebiyat mezunu, Emekli Edebiyat Öğretmeni, dört çocuk babası, İstanbul Çamlıca’da ikamet etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2023, 05:36

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Karacan
Ahmet Karacan - 10 ay Önce

Veysel Lortoğlu iyi bir seçim değil, halk nezdinde kabul edilebilirliği ve sevimliliği yoktur. Yanlış bir seçim olmuş, Veysel Bey'in istifası gerekir.

Ahmet
Ahmet @Ahmet Karacan - 10 ay Önce

Bu kurs kapanır

Hasan Aklan
Hasan Aklan - 10 ay Önce

Veysel Hoca’ya ben de güvenmiyorum.

Veysel LORTOĞLU
Veysel LORTOĞLU - 10 ay Önce

Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Yavuz Karaosmanoğlu
Yavuz Karaosmanoğlu - 10 ay Önce

Süleyman hocama Allahtan rahmet dilerken, yeni başkan Veysel hoca da bu göreve layık bir diye düşünüyorum. Rabbim yardımcısı olsun. Selamlar

NAZIM KULAOĞLU
NAZIM KULAOĞLU - 10 ay Önce

HAYIRLI OLSUN. VEYSEL HOCA DA BU İŞİ FAZLASIYLA YAPAR.

Orhan torun
Orhan torun - 10 ay Önce

hayilli olsun

Orhan torun
Orhan torun - 10 ay Önce

hayilli olsun ilim irfan yuvalari yasamasi lazim Allah yardimcin olsun

Hasan Subaşı
Hasan Subaşı - 10 ay Önce

Süleyman Hocama bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Çamoluk Kur'an Kursu için elinden geleni yaptı. Veysel Hocam da yıllardır Süleyman Hocamın ekibindeydi. Allah'ın izniyle layıkıyla görevini ifa eder


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205