Çamoluk Usluca'lı Kaymakam Adayımız Görevine Başladı!

Çamoluk nüfusuna kayıtlı bir hemşehrimiz daha Kaymakam adayı oldu. Usluca'nın ilk Kaymakam adayı Merve Gülsüm Kütük Muğla Valiliğinde görevine başladı.

Çamoluk Usluca'lı Kaymakam Adayımız Görevine Başladı!

Çamoluk Usluca köyünden (Mutaa) Suat Kütük'ün dört kızının en büyüğü olan, Merve Gülsüm Kütük 2022 yılında Kaymakamlık sınavında başarı elde etmişti. 2023 İç İşleri Bakanlığı Kaymakamlık atamaları sonucunda Muğla Vali'liğine atanarak görev yapmaya başladı. 

Aynı zamanda Usluca Köyü derneğinin bursiyer öğrencilerinden olan Merve Gülsüm Kütük duygularını bizimle şu şekilde paylaştı. "Eğitim hayatım dönemince başta ailem olmak üzere Çamoluk derneği ve Başkan Hacı Canik başkanıma, Usluca Köyü Derneği Burs Komisyonu ve Usluca Köyü Dernek Başkanı İsmail Aydın’a teşekkürlerimi iletiyorum.dedi.

Kendi kaleminden Kaymakam adayımızı tanıyalım;

MERVE GÜLSÜM KÜTÜK KİMDİR.

Adım Merve Gülsüm Kütük, 1997 İstanbul doğumluyum. Aslen Giresun ilinin Çamoluk ilçesine bağlı Usluca köyündenim. 4 kız kardeşin en büyüğüyüm. Annemin adı Gülay babamın adı Suat’tır. 
Tüm eğitim hayatım İstanbul’da geçti. 2015 yılında girdiğim Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi (Fransızca) bölümünü 2020 yılında tamamladım. Mezun olduktan sonra Kaymakamlık sınavı için hazırlanmaya başladım. 2022 yılında sınavı kazanarak 2023 yılında Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladım. 

Çamoluk Haber Ailesi olarak Merve Gülsüm Kütük'e görevinde üstün başarılar diliyoruz.

Haber: Uğur Aydın

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 14:26

Uğur Aydın

Çamoluk Haber Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 11 ay Önce

hayirli olsun basarilardilerim Allah bahdini ve yolunu acik etsin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205