Yayla Şenliklerine Cenaze Düzenlemesi

Yaylalarda müzikli şenlik yapacak bazı köy dernekleri, cenaze nedeniyle programlarını değiştirdiler.

Yayla Şenliklerine Cenaze Düzenlemesi

Köroğlu Mahallesi, Kutluca Köyü ve Taşçılar Köyü dernekleri tarafından daha önce  yaylalarda yapılacağı açıklalnan müzik ve eğlenceli şenlikler, ya iptal oldu yada program içerikleri değiştirildi.

Köroğlu Mahallesi Derneği, Çamoluk Kur'an Kursu banilerinden ve Kur'an Kursı Dernek Başkanı  Süleyman Kor'un vefatı nedeniyle, Kurban bayramının 3. günü davul - zurna ve sanatçıların katılımıyla Berdiğe Yaylasında yapacağı etkinliğin içeriğini değiştirerek etkinliği  yapma kararı aldı.

Köroğlu Mahallesi Derneği tarafından yapılan açıklamada; yapılacak olan etkinlikte  Kur'an-ı Kerim tilavet  ve mevlid programı icra edileceği açıklandı.

Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz'de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  üzgün olduklarını dile getirirken,

"30 Haziran'da yapmamız gereken köyümüzdeki pikniği, cenaze nedeniyle iptal ettik" dedi.

1 Temmuz 2023 Cumartesi günü yaylada  şenlik yapacağı açıklanan Kutluca Köyünde de Hatice Kınataş'ın vefat etmesi nedeniyle,  programın yapılıp yapılmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Daha önce; İstanbul Üsküdar, Çamlıca'daki Çamoluk Dernek Merkezinde, Çamoluk Derneği öncülüğünde yapılan istişare toplantısında, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğlenceli etkinlik yapılmaması yönünde istişarelerde bulunup, tavsiye kararlar alınmıştı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 19:23

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir ÇUKURYURT
Bekir ÇUKURYURT - 11 ay Önce

Hayırlısı olur inşAllah

Nurullah Köycü
Nurullah Köycü - 11 ay Önce

Terör ideolojisi

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205