Akyapı'lılardan Festival Tadında Piknik Etkinliği!

Akyapı Köyü Derneği 4 yıl aradan sonra hemşehrileriyle buluşarak doğayla içiçe festival tadında kır şenliği düzenledi. Pandemi dolayısıyla bu tür etkinliklere kısa bir ara diyen Akyapı derneği, hemşehrilerini doğa'da buluşturarak hem oksijen depoladılar, hemde piknik yaparak hasret giderdiler.

Akyapı'lılardan Festival Tadında Piknik Etkinliği!

Akyapı Köyü Dernek Başkanı, Fatih Başkan ve dernek yönetiminin düzenlediği kır pikniği etkinliği 18 Haziran 2023 Pazar günü, Ümraniye'de bulunan Fatih Sultan Mehmet mesire alanında gerçekleşti. Saat 9:00'da başlayan etkinlik gün boyu akşam saat 20:30'a kadar devam etti. Program sunuculuğunu Dernek Başkanı Fatih Başkan üstlendi. Başkan piknik etkinliği açılış konuşması yaparak, protokolü ve misafirleri selamladı. Ardından tek tek anons geçerek davetlilere teşekkür etti. Başkan konuşmasında şu ifadelere değindi " derneğimiz kan bağışı konusunda ne kadar hassas olduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz, bu hassasiyetimiz her zaman devam edecektir. Ayrıca Çamoluk Gazi ilkokulunda kurmuş olduğumuz bilgisayar sınıfında bizlere yardımcı ve destek veren sınıfın kurulmasında büyük payı olan Burak Çağdaş'a da huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, sırasıyla gösterilere yer verildi. Sancaktepe Belediyesi 12 yaş grubu folklör öğrencileri gerçekleştirdiği oyunlarını sergileyerek büyük alkış topladılar.

Ardından dünyanın en eski askerî bando takımı olan, Osmanlı Mehter takımını canlandıran Osmanlı askeri bando takımı izleyicileri adeta büyüleyerek geçmiş tarihe götürdü.

Ses sanatçılarından Ahmet Koçak, Ayten Kavran, Ahmet Aydınoğlu sahne alarak yorumlarıyla Akyapı'lı vatandaşlara keyif dolu dakikalar yaşatırken, Çamoluk kır piniklerinin olmazsa olmazı davul ve zurnasıyla oyunsever vatandaşlar halay çektiler.

Küçük çocukları da unutmayan Akyapı Köyü Derneği, organizatör oyuncu ablalarıyla eğlenceli vakit geçirirken, pamuk şeker ikramlarıyla minik yürekler ağızlarını da tatlandırdılar.

Akyapı kır şenliğine, Ak Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda TBMM idari amiri Hasan Turan, Ataşehir Ensar Vakfı şube Müdürü Mikayil Bektaş, AK Parti Ataşehir Belediye meclis üyesi Salih Kızılhan, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Büyük, AK Parti Ataşehir ilçe Kadın kolları Başkanı Gülayşe Durak ve ilçe yönetim kurulu üyesi Sultan Çağdaş, Çamoluk Derneği Genel Başkan vekili Yunus Acar ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Gönülleri Dernek Başkanı Tülay Tahmaz, Ataşehir Giresunlular Dernek başkanı Ali Özacar, Gücer Köyü Dernek Başkanı ve aynı zamanda Çamoluk Derneği yönetim kurulu üyesi Çetin Kalebaşı, Çamoluk Haber Editörü ve Çamoluk Derneği genel başkanı basın danışmanı Murat Özdemir, Tekno Arşiv yönetim kurulu başkanı Mustafa Çapacı, Taşçılar köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz, Koçak köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya ve yönetimi, kılıç tutan köyü Dernek Başkanı Selim Varıcı ve yönetimi, Hacıahmetoğlu Köyü gençlik kolları Başkanı Bahattin İgneci, ve çok sayıda Akyapı'lı ve çevre köylerden vatandaşlar katıldı.

Ayrıca yoğun programları dolayısıyla piknik şenliğine katılamayan; AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Çamoluk Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik, birer mesaj göndererek, Akyapı köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan'ı ve yönetimini tebrik ederek yapılan şenlik programını hayırlara vesile olmasını temenni ettiler. Davete, icabet edemeyen yetkililer, Akyapı'lı hemşehrilerimizle bir araya gelemedikleri için üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 20:12

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Kadıoğlu Kadıoğlu
Ahmet Kadıoğlu Kadıoğlu - 11 ay Önce

Sizleri ve bütün misafirlerimizi akyapı köyü yönetimi olarak agırlamaktan onur duyduk ayagınıza saglık

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205