Yenice Derneği'nden Ankara'ya Çıkarma!

Yenice Derneği Yönetimi Türkiye Büyük Millet Meclisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yenice Derneği'nden Ankara'ya Çıkarma!

Yenice Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebbar'ın öncülüğünde dernek yönetimi Ankara'ya çıkarma yaptı. Vekiller ziyaret edilerek hayır temennilerinde bulundular.

Ziyaretin ilki, Ak Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda yeni dönemde Meclis İdari Amirlik görevinde bulunacak olan Sn. Hasan Turan ile başladı.

Ardından, geçmiş dönem Ulaştırma ve Alt Yapı bakanı Trabzon Milletvekili Sn. Adil Karaismailoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Sn. Ertuğrul Gazi Konal, Ak Parti Giresun Milletvekili Sn. Ali Temur ve Ak Parti Giresun Milletvekili Sn. Nazım Elmas ile tamamlandı.

Yenice Dernek yönetimi yanlarında getirdikleri çiçek balını vekillere hediye ederek Çamoluk balını da tanıtma imkanı buldular.

Gerçekleşen ziyaretler sonucunda Başkan Cebbar ve yönetimi, Milletvekillerine yapılan ziyaretlerde Yenice ile ilgili acil yapılması gereken hizmetler ve önümüzde ki süreçte Yenice derneğinin yapacak olduğu programlar istişare edildi.

Yenice Derneği Yönetimi sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili şu ifadelere değinildi; "Gazi Meclisimizin değerli Milletvekillerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz."

ÇAMOLUK DERNEĞİNDEN ANKARA'YA BÜYÜK ZİYARET ÇOK YAKIN ZAMANDA!

Bir dizi ziyarette Çamoluk Derneği gerçekleştirilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik'in öncülüğünde, Çamoluk köy ve mahalle Dernek Başkanları ve Muhtar'larla Külliye ve TBMM ziyareti yakın zamanda planlandığı yönünde. Başkan Canik'ten alınan bilgiye göre, Çamoluk Derneğimiz, derneğimize bağlı köy ve mahalle dernek başkanlarım, ve muhtarlarımızla Ankara ziyaretimiz gündemimizde, ziyaret tarihî netlik kazanınca gerekli bilgileri başkanlarıma sunacağım" dedi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2023, 04:56

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet karali
Ahmet karali - 11 ay Önce

Hemşehrilerimiz eğleni da. Bu siyasiler Trabzon’a Giresun’a bir şey yapmadıkları gibi yeniceye de yapamaz. İsteyen aciz verecek olan da iyi niyetli/ halis niyetli değil.

Salih Akan
Salih Akan - 10 ay Önce

Şu Hasan Turan resim çeksin, poz versin, yesin içsin başka bir işi yok

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205