Usluca'lılar Kır Pikniğinde Bir Araya Geldiler.

Usluca Derneğinin her yıl gerçekleştirdiği kır pikniği etkinliği, bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Usluca'lılar böylelikle 61. Piknik programını geride bırakmış oldu!

Usluca'lılar Kır Pikniğinde Bir Araya Geldiler.

Usluca köyü dernek başkanı İsmail Aydın ve yönetiminin organize ettiği,  kadın kollarının da rol aldığı kır pikniği 11 Haziran 2023 Pazar günü Eyüp Sultan Belediyesi piknik alanında gerçekleşti.

Usluca Dernek Başkanı İsmail Aydın selamlama konuşması gerçekleştirdi. Birlik beraberliğe vurgu yapan Aydın, şahsı ve yönetimi adına protokol ve Usluca'lı hemşehrilerine katılımları için teşekkür etti. Sabah erken saatlerde başlayan program gün boyunca devam etti. 

Piknik program sunuculuğunu radyo ve program sunucusu Aytaç Öksüz üstlenirken, Usluca'lılar yöresel sanatçılar Sevda Gül, Onur Aydın, yorumlarıyla, Zurnacı Halil Levent'le doyasıya eğlendiler.

Bu yılda çocukları unutmayan, dernek yönetimi küçük bedenlerin gönüllerinde tatht kurdular. Çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma oyunları ile eğlenceli vakit geçiren Usluca'lılar, kıyasıya yarıştılar. Gelir için promosyon olarak saat satışı da gerçekleştirildi. Usluca köyü derneği Kadın kollarının marifetli elleriyle hazırladıkları yayık ayranı ve gözleme ikramlıkları gün boyu devam etti.

Ağalık yarışında ise 100 Bin TL' karşılığında İsmail Karsavran'ın oldu. En yüksek bağışı yapan iş adamı Karsavran, 2023-2024 Usluca köy ağası unvanına sahip oldu.

Piknik etkinliği Progaramına, Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik' İstanbul dışındaki programları nedeniyle katılamazken selamlarını iletti. Başkan Canik'e vekâleten Başkan yardımcısı Yunus Acar, ve yönetim kurulu üyeleri, yanısıra Yeniköy dernek başkanı aynı zamanda Çamoluk derneği yönetim Kurulu üyesi Erdal Ekmen, Koçak köyü dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya ve yönetimi, Karadikmen Köyü dernek başkanı Murat Şapaloğlu, kaledere köyü derneği yönetim kurulu, Taşçılar Köy Dernek Başkanı Ali Emeksiz, yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Başkanı Fatih Sürücü, Pınarlı köyü dernek başkanı Mehmet Bozkurt, Refahiye Çatak köyü dernek başkanı Müslüm Tepe, Refahiye Kırantepe Dernek başkanı Kamil Palut ve birçok Çamoluk'lu ve Usluca'lı iş adamları katıldılar.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2023, 13:52

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205