Ünlü Sanatçı Demet Akalın'dan Anlamlı Dokunuş!

Sanatçı Akalın, Alucra ilçesinin Aktepe köyünde mevcut, bakım isteyen, virane ilkokulun restore ettirerek, Alucra ve Kelkit vadisinin gönlünü fethederken, ulusal basında da yer alarak, haber tüm Türkiye'de övgüler aldı.

Ünlü Sanatçı Demet Akalın'dan Anlamlı Dokunuş!

Sanatçı Demet Akaın’ın tadilatını yaptırarak babası Ali Akalın’ın isminin verildiği Okuma-Yazma Okulu için açılış töreni düzenlendi.

BABASI ALİ AKALIN OKULUN ADIYLA YAŞAYACAK.

Aktepe köylülerinin ve köydeki öğrencilerin, yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde konuşan köy Muhtarı Hüseyin Seyyidhanoğlu, “Beşiktaş Çarşı Kadın Grubu Avukatı Devrim Alparslan ile iletişime geçerek virane durumda olan köy okulunun restore edilmesi için destek istedik. Bizi kırmadılar. Çarşı Kadın grubundan Demet Akalın'a ulaşılmış ve Demet Hanım da projeyi kabul ederek merhum babasının adına okul binasını komple tadilat ettirdi.

KISA ZAMANDA İLÇEYE GELEREK OKULU YERİNDE ZİYARET EDECEĞİM.

"Demet Hanım en kısa zamanda köyümüzü ziyaret edeceğini iletti"

Köy Muhtarı Hüseyin Seyyidhanoglu açıklamasında; "Köyümüz sakinlerinin okuma, yazma ve çeşitli eğitimler alabileceği bir müessese haline dönüştürdü. Kendisine Alucra ilçemiz ve Aktepe köyüm adına müteşekkiriz. Şimdi de kütüphane kurulması için destekler geliyor inşallah onu da yapacağız. Alucra ilçemizin tek aktif köy okulu olan Yeşilyurt köyündeki öğrencilerimiz içinde kırtasiye yardımı yapılacağı müjdesi verildi. Ayrıca köy okulumuz için gelen ve artan boyalarında Yeşilyurt köyü ilkokulunun boyanması için bu köyümüzün muhtarına teslim ettik. Demet Hanım en kısa zamanda köyümüzü ziyaret edeceğini iletti.” dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2022, 20:10

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205