Köroğlu Keşkek Ağalığında Karı Koca Yarışı

Köroğlu Mahallesi Piknik Ağalığında karı koça yarışı yaşandı.

Köroğlu Keşkek Ağalığında Karı Koca Yarışı

 Daha önce 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılacağı açıklanan ve iptal edilen İstanbul Seçimleri ndeniyle 16 Haziran 2019 pazar gününe alınan Köroğlu Mahallesi pikniği Bahçeköy Kağıthane Belediyesi piknik  alanında yapıldı.
Yoğun katılımın olduğu Köroğlu Mahallesi Pikniğinde sanatçılar, Hüseyin Düz, Zabit Münüklü, Nazmi Can, ve Sevil Özen sahne alırken Fikret Çukuryurt Davul Zurna Ekibi de katılanlara bol bol oyun havalarıyla horon oynattı.
Köroğlu Mahallesi piknik Programına, Köroğlu Mahallesi sakinleri yanında, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Çamoluk belediye başkanı Fatih Düz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Tezcan Çayoğlu, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve Yönetim Kurulu, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurlu, Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Esat Selvi, Çamoluk Belediye Başkan Vekili Cengiz Düz, Usluca Köyü Dernek Başkanı Selçuk Dokgöz ve Yönetim kurlu, Ak Yapı Köyü Dernek Yönetimi, Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz, Hacıahmetoğlu Dernek Başkanı Özer İğneci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı ile Köroğlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Selvi katıldılar.
Köroğlu Mahallesi 2019 ağalık yarışında süpriz bir  rekabet yaşandı.
Keşkek ağalığı için yarış devam ederken, Köroğlu Mahallesinde ilk kez bir bayan Birgül Karakuş  ağalık yarışına katılarak ağalık rakamını 6000 TL'ye yükseltti.
Son finalKkarakuş yaptığı açıklamada; güzel bir yarış olduğunu ve eşinin bu yarışa katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.
Kemal Karakuş Ağalığı eşine hediye ettiğini açıkladı.
Piknikte katılımcılara ücretsiz keşkek ikramı yapıldı.
Köroğlu Mahallesi pikniğinde horon oynayanların terler içinde kaldığı dikkat çekti.

Çamoluk Haber




















Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019, 15:25

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferhat iğnec
Ferhat iğnec - 5 yıl Önce

ağalık ucuza gitmiş.

Adem Bay
Adem Bay - 5 yıl Önce

Ne alakası var topluma katılmamakla. Derneğine yardım yapacaksan; hanımına yağcılığa, köyüne yardım etmek için bahaneye ne gerek var? Maksadın Allah rızası değil “desinler” olunca bu birlikteliklerden, bu sosyal yardımlaşmalardan hep ayrılıklar hasıl olur. Hemen hemen bütün köy dernekleri bittik, Karadikmen gibi bazı örnek dernekler bile ne hale getirildi.

Çamoluk Yusufeli Köyü
Çamoluk Yusufeli Köyü - 5 yıl Önce

Sayın Ferhat İğneç oda birşeymi bizim bir dernek başkanımız var ağalığı 4.000 TL ye veriyor 6 senedirde derneğe 1 kuruş faydası yok

Adem Bay
Adem Bay - 5 yıl Önce

Ne yazıkki bu cehaletten kurtulamadık köyüne yardım etmek istiyorsan et, niye reklam edersin hayıra niye gösteriş katarsın, anlaşılır gibi değil. Bu kafa İle Sosyal yardımlaşma ve dayanışma olur mu bu birliktelikten hayır çıkar mı?

Çamoluk'lu 28
Çamoluk'lu 28 - 5 yıl Önce

Sayın Adem bay beyfendi. bu geleneksel olmuş ve açık attırımla herkesin gözü önünde gerçekleşti derneğe kalkınmasında katkı sağlanıyor . Ve bunun gözle ğörünmeyen sosyal maddi manevi destekler oluyo. Siz topluma hiç karışmıyorsunuz belliki.

Semih Selvi
Semih Selvi - 5 yıl Önce

Allah in Vartanalilari

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205