Şükrü Genç'ten Anlamlı Bağış

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç toplantı için gittiği Camiye anlamlı bir hediye verdi.

Şükrü Genç'ten Anlamlı Bağış
 Şebinkarahisar  doğumlu ve Çamoluk eniştesi olan İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kahvaltılı toplantı için gittiği Sarıyer Bağlar Cevahirler Camisine kendisine bir arkadaşı tarafından verilen 19 yy Bursa dokuması KABE örtüsübağışladı.

kabeortusuhaberresmi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bağlar mevkiinde bulunan Cevahirler Camii cemaatiyle kahvaltıda bir araya geldi.

Cami İmamı Muzaffer Güngör ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Şükrü Genç’e Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay, Mehmet Metilli ve birim müdürleri eşlik etti. Halkın olduğu her yerde halkla bir araya gelerek sıkıntılarını ve dileklerini paylaşan Genç, cami avlusunda gerçekleştirilen etkinlikte cemaatle birlikte kahvaltı yapıp sohbet etti. Başkan Şükrü Genç’in ziyaretinden ve kendileri için yapılan organizasyondan ötürü çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, mahalleleri ile ilgili isteklerini birebir Başkan ve belediye yetkililerine iletme fırsatı bulduklarından ötürü de teşekkürlerini sundular. Cevahirler Camii İmamı Muzaffer Güngör, Başkan Şükrü Genç’in Bağlar mevkisine karşı özel bir ilgisinin olduğuna inandığını söyleyerek başladığı konuşmasını; “Bağlar’ın temizliği ve güzelleştirilmesinde Park Bahçeler Birimi’nin emekleri çoktur. Başkanımıza, yardımcılarına ve birim müdürlerine huzurlarınızda teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” diye sürdürdü. Güngör’ün ardından bir konuşma yapan Başkan Genç; burada olmaktan mutluluk duyduklarını, amaçlarının her zaman halkın yanında olup onlarla yüz yüze konuşmak ve dertlerini dinleyip çözüm bulmak olduğunu, aynı zamanda birlikte kahvaltı yapıp çay içerek rahat bir ortamda sohbet etmek olduğunu söyledi.

sukrugenckabeortusu

Şükrü Genç’ten hediye…

Bağlar Mevkii Cevahirler Camii’ne, kahvaltı toplantısında yanında getirdiği 18.yüzyıl Bursa dokuması Kabe örtüsünü hediye eden Başkan Genç,

“Dostlarımdan birinin bana hediye ettiği bu örtünün bir kişiye ait olamayacak kadar değerli olduğunu düşündüm ve böylece camide herkes tarafından görülmesinin daha anlamlı olacağına kanaat getirdim, kabul ederseniz sevinirim” dedi. Cami imamı Muzaffer Güngör, böylesi özel ve değerli bir eseri camilerinde muhafaza etmekten onur duyacaklarını söyleyerek Şükrü Genç’e teşekkür etti.
Gurbetçi Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205