Çamoluk Haber Savaş Akarçeşme Gerçeği

Çamoluk Haber ve Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme arasında neler yaşandı. Kazım Karaçoban'ın kendi ağzından dinleyeceksiniz.

http://www.camolukhaber.com/camoluk-belediye-baskani-savas-akarcesme-paralel-mi-video,500.html

 27 Şubat 2016 Cumartesi  gününün akşamında, Yenice Kültür Merkezinde düzenlenen Çamoluk Şurasında  Çamoluk Haber editörü  Kazım Karaçoban'ın Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Hafız Geco'ya sormak istediği  soru nedeni ile patlak veren tartışma günümüze kadar çeşitli mecralarda sürerek  devam etti.

Çamoluk Haber editörü Kazım Karaçoban, o günden bu güne neler yaşandı işin aslı ne gibi sorulara kamera karşısında cevap verdi.

Kazım Karaçoban Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin Parelel yapıya mensup olduğunu iddia etti.
Kazım Karaçoban, Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akerçeşme'nin parele yapı mensubu olduğunun 2015 Ramazan ayında farkına vardığını söyledi.

Savaş Akarçeşme'nin Özellikle 17-25 Aralık sürecinden sonra, Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde, karalama faliyetlerinde bulunduğunu dile getiren Kazım Karaçoban, Savaş Akarçeşme, makamına gelen bir çok kişiye Cumhurbaşkanı aleyhinde propoganda yaptığnı söyledi.

Savaş Akarçeşem'nin özellikle Taraf, Sözcü, ve Cumhuriyet gibi gazetelerde, Cumhurbaşkanı aleyhinde olan haberleri, gelen misafirlerine göstererek Cumhurbaşkanının yanlış yaptığına ikna etmeye çalışarak,Cumhurbaşkanını itibarsızlaştırmaya çalışıyor  dedi.

Ortaya çıkan bu durum karşısında, 16 Kasım 2015 Çamoluk Haber'de  

Çamoluk'ta Ak Partili “AKP'liler“ mi var?   


diye bir haber yaptıklarını ve dikkat çekmeye çalıştıkları dile getirdi.
 Çeşitli zamanlarda aynı manzaralara şahit olduğunu ve bunada  itiraz ettiğini dile getiren Karaçoban, gündeme getirdiğimiz konuların hepsini ve daha da fazlasını, Çamoluk'ta yaşanlar da biliyor dedi.

Karaçoban,Özellikle bizleri arayıp çeşitli bilgi paylaşanlar var. Ancak kimse ortaya çıkıp ta bu olayları anlatma cesaretine sahip olamıyor malesef.

Savaş Akarçeşme'nin makamında kullandığı bilgisayarların detaylı incelendiğinde her şeyin ortaya çıkacağını söyleyen Kazım Karaçoban;
"Gelişen süreçte hakkımızda olmadık iftiralar atıldı.
Özellikle de, Belediye Başkanının özel gayretleri ile. Bir çok sıkıntı tehdit ve iftiralarla karşı karşıya kaldık.
Çamoluk'ta ki terör haberinden sonra, Çamoluk Belediye Başkanı bizatihi arkadaşlarına mesaj göndererek, bize tepki göstermeleri yönünde teşvik edilmiştir.
Bu teşviklerle, Rize Ardeşen'de yayın yapan 4 adet haber sitesinde bizi hedef gösterici manşetlerle haberler yayınlandı.
Haber sitelerinin, muhabir ya da editörlerinden bazılarının Çamoluk' ile irtibatlı olduğu ortaya çıktı,( Rafting organizasyonunda sunuculuk yapma gibi)  Ayrıca Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Yanına gelen ya da yanına gittiği Çamoluk'lu kim varsa onlara bizim Çamoluk'a ihanet ettiğimizi ve hain olduğumuz anlamına gelen propagandalar yaptı.
Geçtğimiz süreçte tüm bunları yaşadık

İşi öyle ileri dereceye götürdü ki, paylaştığımız habere beğeni yapanları dahi arayacak duruma geldi.( Bunlar belgeli) 

Söylediğimiz hiç bir iddiaya cevep vermedi.
Cevap vermek yerine yaptığı hizmetleri anlatıp dikkatleri başka yere çekemeye çalıştı.
Bizim yaptığımız hiç bir haberde, Savaş Akarçeşme çalışmadı, hizmet yapmadı diye bir iddiamız  yok.

Tüm bu süreçler yaşanırken,bizleri arayan görüşmek isteyen bir çok Çamoluk'lu oldu. Konunun sulh olması yönünde.

Biz arayan herkese, " Bizim Savaş Akarçeşme ile ilgili şahsi hiç bir sorunuzmuz yoktur.
Sorunumuz sistemseldir dedik. Bizlerin yıllardır emek verdiği bir lidere, hem partisinden belediye başkanı olacaksın hem de arkasından kuyusunu kazacaksın bu olamaz buna müsade edemeyiz o zaman istifa etsin diye haber gönderdik yayın da yaptık.
Şu merhalede yine aynı sözümüzü tekrar ediyoruz!

Her ne gerekçe ile olursa olsun Recep Tayyip Erdoğanı beğenmiyor olabilirsiniz, o zaman yapılacak tek şey Ak Partiden istifa edip kendinize bağımsız ya da başka bir partiden yol çize bilirsiniz. O zaman size kimsenin bir şey deme hakkı yoktur.
İşin en garip olanı da, içeri de binbir türlü gerekçelerle etkisizleştirilmeye çalışılan Cumhurbaşkanına halkın önünde "Dünya Lideri" diye hitap edilmesidir.
İnsan onuru işte burada isyan ediyor.
"Bu kadar da olamaz diye"

Özellikle 15 Temmüz gecesinden sonra hakkımızda yapılan dezenformasyon haberlerle farklı bir algı ortaya çıkarılmıştır.

Fetö'den şikayet eden bir olarak, Bizi Fetö'cü olduğumuz için afişe edip şikayet edenler, hakkımızda suç duyurusunda bulunanlar oldu bir çoğunuz biliyor. Yine Fetöcü olduğumuzu iddia ederek  bizi ölümle tehdit edenler çıktı.( belgesi var) Konu ile ilgili Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk.

Daha bir çok konu hakkında hakkımızda ortaya atılan yalan haberlerle ilgili olarak kamera karşısına geçtik.
Biz hakkımızda ortaya atılan iddialarla ilgili olarak adalete gittik.
Bir başkası da hakkında yalan yazıldığını iddia ediyorsa adelete gidebilir.
Buradan ilan ediyorum! Söylediğimiz ya da iddia ettiğimiz bir tek konu hakkında yalan olduğunu ispat eden olur sa Çamoluk meydanında özür dilemeye hazırız.
Ayrıca Ak Parti İlçe yönetimi  tüm bu iddiaları araştırmak yerine hakkımızda provakatör diye bildiri yayınlayıp başkana sahip çıkıyoruz diyorlar.
Unutmayalım ki, Gerçeğin bir gün mutlaka ortaya çıkması gibi bir huyu vardır.

Çamoluk Belediye Başkanı işi o derece ileriye götürdü ki, köyümün muhtarına, çarşının orta yerinde,"bu kişiye muhtar ve dernek başkanı olarak neden dur demiyorsunuz,ileride bunun cezasını köyünüz çeker" diyerek tehdit içeren cümlelerle ikaz edebilmiştir.

Öyle enteresan durumlarla karşılaşıyoruz ki, Bize Savaş Akarçeşme hakkında olumsuz ve parelel olduğuna dair bilgi veren bazı dernek başkanları da hakkımızda bildiri hazırlayarak bizi çıkarcı ve provakatör ilan ettiler.

Buradan onlara sesleniyorum; Sizlere hakkımı helal etmiyorum, siz de bana etmeyiniz!
Biz bu yola rabbimize güvenerek çıktık ve hamdolsun hiç bir zaman da yalnız bırakmadı dedi.

Kazım Karaçoban; Yaşadığımız bu hayatın bir yerinde mutlaka ölüm var, ha hasta yatağında ölmek ha da bir kahpe kurşunu ya da pususu ile,
Bu nedenle, tüm Çamoluk Haber okurlarından haklarını helal etmelerini istiyorum( İki yüzlüler hariç) ben hakkımda bilmeden kanaat sahibi olarak paylaşım yapan, söz söyleyen ler de dahil, herkese hakkımı helal ediyorum! Allah'a emanet olunuz...

Bu iddialrımızın gerçek dışı olduğunu iddia eden kim olursa, halkın huzurunda ya da canlı yayında tartışmaya hazırız!

İşte Tüm açıklamaların yer aldığı o video kaydı

Çamoluk Haber




Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 21:10

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin aksahin
Engin aksahin - 8 yıl Önce

Ben size bisey soylimmi camoluga gecmis gecmis en iyi calisan baskan geldi biz camoluk olarak adami yok ettik ven baskani tanimiyorum tanimakda iatemiyorum ister oyle olsun ister boyle ama ven suna bakarim calisan bi baskan geldi camoluk belediye oldu olali bizde onu yok ettik kazim bey siz cok iddiali konusuyorsunuz sizide tanimam savas beyide tanimam tanimakda istemiyorum zaten ama syclamalariniz o kadar netti eger bu kadar kesin ve evrakli konusuyorsaniz adli merciler var niye gidip sikayette bulunmadini ayrica biner denen bi olay var simdiye kadar niye sikayyette bulunmasiniz dahada otesi belediye baskanini her yere sikayet edebilirsini simdiye kadar bence binlercw kez sorusturma acilirdi sizde elinizdeki kanitlari verirdiniz gercek ortaya cikardi ha vu arada birde ak parti ilce baskani var bu konulari arastirmiyormu egwr sizin bi sikayetiniz varsaydi oda isleme koyim gireaun ak parti il baskanina iletmesi lazimdi oda parti tuzugu gereki ankaraya bildirmesi lazimdi hic bic bir resmi merciye basvurmadan konusmaniz bence sacma geliyor evraklarla burda aciklarsaniz tum camoluk gercegi ogrenir bence bu saatden sonra elinizde ne varsa aciklayin herkes bilsin sizden bunu bekliyoruz bi camoluklu olarak bilgini olsun bide camiluk ak parti ilce baskaninin aciklamalarini bekliyoruz her kese duyurulur

Remzi tonbul.belediye b.vekili
Remzi tonbul.belediye b.vekili - 8 yıl Önce

Sayın karaçoban .bir insanı neye dayanarak hangi belge bilgi şahit ile paralel ilan ediyorsunuz.elinizde hiçbir kanıt yok .birisi de size paralelci dese bana dese hemen paralelcimi olunuyor.kişisel kininiz varsa açık söyleyin. Savaş başkan neyi ispat etsin ki önce siz iddianızı belgelerle ispat edin.başkanı çalışmıyor ,hırsızlık yapıyor ,adam kayirıyor, ve ahlâksız bir suçla suçlayamiyorsunuz neymiş paralelciymiş.buna siz karar veremezsiniz.iddianızı ispat la mükellefsiniz.aksi takdirde başkanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz.ve madem siz bunu çok onceden biliyordunuzda niye ve ne sebeple açiklamadiniz size engel olan neydi.başkanlik sürecinde savaş bey ne kadar arastirildi biliyormusunuz .geçmişte birçok insan bu cemaate gönül vermişti.hatta reisimiz tayyip erdoğan bile.ne zamanki bunların gerçek yüzünü gördük hepimiz lanetledik sildik bunları evvel Allah.çamoluk savaş başkandan memnun oda gerçek çamoluk sevdalilarindan bu böyle biline.

Remzi Bey; öncelikle haberi iyi okuyup yada dinlemeniz gerekirdi. 16 Kasım 2015 tarihli haberin linkini verdik.
İddiamızı yetkili makamlara davet edildiğimizde ispat ederiz.
Acaba Ak Parti Çamoluk İlçe teşkilatı mensupları olarak neden hiç bir araştırma gereksinimini duymuyorsunuz?
Dinlemeden araştırmadan yalan etiketi yapıştırıyorsunuz.
Neyin karşılığı acaba? bende size soruyorum.
Benim hakkımda Fetöcü diyenleri ben adalete havale ettim.
Acaba tam tersi algıyı kim örgütledi Çamoluk'ta.
Bana göre araştırılması gereken bu gözü kapalın biat durumudur. Sular durulduğunda bununda araştırılacağına inanmak istiyorum
Kazım Karaçoban

osman kavraz
osman kavraz - 8 yıl Önce

15 temuzda baskan akarcesme camolukta deyildi bunuda dikkate alinnn

habved
habved - 8 yıl Önce

i̇nsalara i̇fti̇ra atmak kolay o gün sayin savaş akarçeşmeni̇n nerede oldugunu herkes bi̇li̇yor kafaniza göre i̇nternet ortamlarindan ki̇şi̇leri̇ zan altinda birakmak hi̇çbi̇r müslümana yakişmaz bi̇li̇p bi̇lmeden heryere yorum yazmak ancak fesatcilarin i̇şi̇di̇r.

Cem Sultan
Cem Sultan - 8 yıl Önce

çamolukta yapılan dedikodu, gıybet, iftara atma dünyanın acaba hangi ülkesinde vardır bilemem. onun içinde görünürde herkes birbirini seviyor görünüyor aslında sevmiyor. çamoluk halk olarak düzelmediği müddetçe Allahın rahmeti inmez. insan onurunu, şerefini, haysiyetini düşürmek için elden gelen yapılıyor. hergün kin ne olursa olsun, ölmüş kardeşinin etini yiyor.

Yılmaz SÜRÜCÜ
Yılmaz SÜRÜCÜ - 8 yıl Önce

Sevgılı kardeşlerim abilerim.
Camoluk Belediye Başkanı hakkında idda edilen bu parelle yapı mensubu iddasını cıksın acıklasın degilim desin bu adamlarla gecmişde bir ilgim alakam olmadı desin Amerıkaya Fetoyu ziyarete gitmedim desin dost meclislerinde bu adamları savunmadım desın kac gundur bi acıklama yok galiba camolukdada yok galiba

Ak partili
Ak partili - 8 yıl Önce

Savaş bey hakkında söylenti gibi duran aslında geç farkedilen hakikatin ta kendisidir. Bunlar pirincin içindeki beyaz taş gibiler .adaletin kucağında gerçek yerini bulacaktır.

Gülsen Gürsoy
Gülsen Gürsoy - 8 yıl Önce

Bu güzel ilimizde hiç akli selim kimse kalmamis kim nereye çekiyorsa oraya geçiliyor .yani kisacasi çıkar çıkar .


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205