MHP Çamoluk' a İlgiyi Arttırıyor

MHP tarfından Çamoluk'la ilgili olarak arka arkaya öneriler gelmeye başladı

MHP Çamoluk' a İlgiyi Arttırıyor

 

Önce MHP'li Millet Vekili Murat Özkan,daha sonrada MHP Giresun İlgenel Meclisi Grup Başkan Vekili Mehmet  Yüksel Çamoluk'un başta banka surunu olmakla birlikte farklı sorunlarını gündeme getirdi.

Sitemizde yapılan"Millet Vekillerinden Memnun mu sunuz " konulu ankette %39 ile Hiçbir Millet Vekilinden Memnun olmayanlar dan sonra en büyük oy oranı  %36 ile MHP Millet Vekili Muarat Özkan'a çıkıyor. %12 Nuerttin Canikli AKP %6 Ali Temur %6 AKP Hacı Hasan Sönmez AKP ve %1 ile CHP'li Millet Vekili Eşref Karaibrahim geliyor.
MHP'li yetkililerde bu ilgiye karşılık Çamoluk'la ilgili çalışmalar yapıyorlar.

Giresun İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantısı Osman Öden Başkanlığında gerçekleştirildi.
Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üyeliğine İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yüksel, Özel İdare Memuru Mehmet Karakuş olmak üzere iki asil Özel İdare Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, İl Genel Meclis üyesi Fazlı Derbeder’in seçimi yapıldı.
Gündem dışı konuşma yapan MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Yüksel ise grup olarak her toplantıda bir ilçenin sorunlarını gündeme taşıyacaklarını ifade etti. İl olarak Çamoluk ilçesinden başladıklarını belirten Yüksel, bu ilçenin en önemli sorunlarının başında bir banka şubesine sahip olamamaları olduğunu söyledi.
Yüksel, “Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamakta olan Çamoluk ilçemizde ne yazık ki bir banka şubesi bulunmamaktadır. Buradaki gerek çiftçilerimiz gerekse esnafımız banka işlemlerini görmek için ya komşu ilçelere gitmek zorunda kalıyor ya da il merkezine geliyor. İl merkezine gelen Çamolukluk vatandaşlarımız bir gecede konaklamak zorunda kalıyorlar. Giresun için Ordu-Giresun Havaalanı, Demiryolu ya da Eğribel tüneli ne kadar öneliyse bu ilçemiz içinde bir banka şubesinin faaliyet göstermesi o kadar önemli olduğunu düşünmekteyiz. Bunu parti grubu olarak önereceğimizi ve takip edeceğimizi ifade ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205