Şehitlerin isimleri belli oluyor

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde güvenlik güçleri ve sınırdaki askeri birliğe PKK’lı teröristler tarafından ağır silahlarla eş zamanlı düzenlenen saldırıda 26 asker şehit düştü. Şehitlerden ikisinin ismi belli oldu. Şehit ateşi Konya'nın Akşehir İlçesi'ne ve Yozgat'a düştü. 36 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer’in Akşehir'deki ailesi ve Üsteğmen Murat Bek'in Yozgat'taki ailesinde yas var.

Şehitlerin isimleri belli oluyor
 
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer’in Facebook sayfasında son paylaştığı fotoğraflar arasında görev yaptığı yerin önünde çekilmiş bir kare de yer aldı.
 
Facebook sayfasında iş bilgileri kısmında "Jandarma Astsubay-Hakkari, Dağlıca" yazan Geçer, bu kareyi 5 Ağustos'ta arkadaşlarıyla paylaştı.
 
Altına, Geçer için "daha da gençleşmişsin" gibi yorumlar yapıldı.
 
DHA'nın haberine göre, Akşehirli Geçer, 36 yaşında ve iki çocuk babasıydı.
 
Şehit üsteğmenin annesi yıkıldı
 
Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz’e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi.
 
Şehit Üsteğmen Murat Bek’in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi.
 
Şehitlerin isimleri
 
Şu ana 2 şehidin ismi ve memleketi belli oldu.
Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer - Akşehir (Konya)
Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205