Giresun'da doğumdan dönen aile kazada yok oldu!

Giresun'da yeni doğan bebeğini evine götüren aile meydana gelen kaza ile yok oldu...

Giresun'da doğumdan dönen aile kazada yok oldu!
 Keşap Kılıçlı köyünde Oğuzhan Çelik Yeni doğum yapan eşi çocukları ve annesi ile köey dönerken kaza yaptı. 
Oğuzhan Çelik idaresindeki otomobil, yolun kenarında park halindeki kamyona çarptı.Kazada sürücü Oğuzhan Çelik'in eşi Elif Çelik (27) ile annesi Havva Çelik (48) olay yerinde hayatını kaybetti.

Oğuzhan Çelik, Çelik'in bir günlük bebeği ile 4 yaşındaki kızı Asiye Çelik yaralandı. Bebek ve 4 yaşındaki Asiye Çelik ambulansla hastanaye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Elif Çelik ve Havva Çelik'in araçta sıkışan cesetleri Giresun Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.Oğuzhan Çelik kaldırıldığı Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Elif Çelik, Havva Çelik, Asiye Çelik ve bebeğin cesedi Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Haluk Ö. gözaltına alındı.

Anne Elif Çelik'in, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir gün önce kız çocuğu dünyaya getirdiği, genç kadının bebeği, 4 yaşındaki kızı, kayınvalidesi ve eşiyle eve gitmek üzere hastaneden ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haber 7

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 10 yıl Önce

Hemşehrilerimize Cenabi Allahtan rahmet diler, kederli aileye Allahım sabırlar versin.
Kıymetli dostllar, herşey cenabi Allahın takdiri ile olmakta, ancak tedbir almayı unutmamak gerekir.
Ne yazık ki ANADOLU seyahatlerinde karşımıza çıkan ilk tehlike TRAKTÖR RÖMOKLARIDIR. Bu konuda bir çok yöre yetkililerine ricalarda bulunduysam da, ne yazık ki hiç bir önlem alınmadı.
Şehirler arası otoyolda ise en büyük tehlike HİÇ BİR UYARI İŞARETİ KONMAMIŞ ve EMNİYET ŞERİDİNDE PARK ETMİŞ KAMYONLAR. Arka REFLEKTÖR KEDİ GÖZLERİ kalitesiz olduğundan yansıma yapmamakta. Siz normal bir şeridinizde gider iken son anda fark ettiğiniz sağda ki aracı kendi şeridinizde zannedip DİREKSİYONDA ANİ HAREKETLER YAPMAKTASINIZ. Bu ani hareketde aracınız park halinde ki araca beş santim dahi dokunsa istenmeyen olaylar olmakta.
Emniyet şeridinde olsanız dahi 300 - 400 metreden fark edilecek şekilde uyarı işaretleri konmalı. Üç dakika dursanız dahi işaretleri koyunuz...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205