Başbakan Giresun'a Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs günü Giresun'a gelecek.

Başbakan Giresun'a Geliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs Cumartesi günü, memleketi Rize’de miting yaptıktan sonra saat 17.00’de Keşap Durağı Mevkinde Giresunlulara hitap edecek.
Başbakan Erdoğan'ın özellikle Ordu-Giresun Havaalanı hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN HAVAALANI HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNABİLİR
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, 14 Mayıs’ta Giresun’a gelecek Başbakan Erdoğan’dan kamuoyunun beklentilerini değerlendirdi.
Giresun kamuoyunun Başbakan Erdoğan’dan havaalanı, Eğribel Tüneli ve Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili teyit beklediğini ifade eden Nurettin Canikli; “Bilindiği gibi Başbakanımız bütün illere gidemezken Giresun’a gelecek olması büyük bir şanstır. Başbakanımızdan Giresun’a gelişinde kamuoyunun beklentilerinden en önemlisi havaalanıyla ilgili yapacağı açıklamadır. Çünkü havaalanı Giresun’un gelişmesi, vizyonu için çok önemli bir yatırım olacaktır. Başbakanımız daha önce Giresun’da buranın sözünü vermişti. Mart ayında temeli atılacaktı fakat bürokratik nedenlerden dolayı biraz gecikme yaşandı. Fakat burası programa alanındı, 21 milyon TL ödenek ayrılarak ihaleye çıktı. Şimdi bizim beklentimiz Başbakanımızın temel atma törenine katılmasıdır ve havaalanıyla ilgili teyit niteliğinde açıklamalarda bulunmasıdır.
Bir diğer beklentimiz ise kamuoyu gündeminde bulanan Eğribel Tüneli’nin yapılmasıyla ilgilidir.

Yine burası için proje ihalesi yapıldı.Önemli gelişmeler yaşandı fakat yinede Eğribel tünelini Başbakanımızın ağzından duyabiliriz.
Yine Başbakanımızın gündeminde 2.Organize Sanayi Bölgesi olabilir. Organize sanayi de çok önemli bir proje burada Başbakanımızın desteğine de ihtiyacımız var.
Birde önümüzdeki dönemde Giresun için merkez ilçede uygulanacak 28, ilçelerimizde ise 15 proje var. Bu projelerini de gündeme taşıyabilir.”dedi.

Kaynak: Giresunekspres

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205