Çamoluk Ak Parti’de İbre Savaş Akarçeşme’den yana

Savaş Akarçeşme yaptığı tanıtım çalışmalarıyla Ak Partideki aday tesbitin de bir adım öne geçti.

 Çamoluk Ak Parti’de İbre Savaş Akarçeşme’den yana

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Çamoluk Belediye Başkanı  olabilmek için,  adayların kıyasıya yarıştığı ve  aday olabilmek için mücadele ettiği Çamoluk’ta durumlar biraz daha netleşmeye başladı.
Çamoluk Belediye Başkanlığı için, iddialı olarak  yarışan adaylar Fatih Düz,Savaş Akarçeşme,Özcan Çinici,Turgay Yenice ve Saadet Partisinden  Davut Tepeyurt
Davut Tepeyurt  haricinde, diğer adayların ilk tercihi Ak Parti idi.
Özellikle Fatih Düz ve Turgay Yenicenin aday adayı değil, hangi parti olursa olsun mutlaka aday olacakları yönündeki  ısrarlı tutumları nedeniyle,  Ak Partiden net cevap alamadıkları için,Fatih Düz’ün MHP’den Turgay Yenice’nin ise  bağımsız olarak seçimlere  katılacakları konuşuluyor.
Ak Partiden aday olduğunu açıklayan, Dulundas Mahallesinden Ramazan Bakırhan’ın ise adaylıktan vaz geçtiği  yine iddialar arasında.
Ortaya atılan bu  iddialar ışığında Çamoluk Ak Parti de iki aday kalıyor.
Özcan Çinici, Savaş Akarçeşme
Özcan Çinici’yi Ak Parti Çamoluk Teşkilatından destekleyenler  olduğu gibi , İstanbul kanadının geçmişte yaşanan   sıkıntılardan dolayı  Özcan Çinici’ye soğuk baktıkları ve çeşitli ortamlarda  Savaş Akarçeşme’yi destekleyeceklerini  dile getirdikleri biliniyor.   Yazılar Mahallesinden iki adayın çıkacak olması ve yazılarda tek aday üzerinde anlaşılmamış olması da, Özcan Çinici adına dezavantaj olarak değerlendiriliyor.
Özcan Çinici’nin avantajı ise,Başkanlık döneminde yaptığı hizmetlerin  olacağı konuşuluyor.
Özellikle içme suyu için yapılan çalışmalar ve son dönemde yapılan  çarşı içi ve Yazılar Mahallesinin parke düzenlemesi .
Savaş Akarçeşme,  için en fazla eleştirinin yapıldığı  Çamoluk’u tanımıyor, sorunları bilmiyor  gibi eleştirileri yaptığı tanıtım çalışmalarıyla lehine çevirdi.
Çamoluk adına  ve köylerde yapılan her etkinliğe katılarak kendini tanıtmasını bildi.
Mesleğinin de vermiş olduğu  birikimle seçmenlerle iletişime geçerek  Çamoluk ve Çamoluklunun nabzını tutup,  onların istek ve ihtiyaçları  doğrultusunda projeler geliştirdi.
Hakkında ortaya atılan Çamoluk’ta tanınmıyor  iddialarına karşılık, yaptığı çalışmalarla en fazla konuşulan ve tanınan  aday  konumuna  geldi.
Yaptığı çalışmaların sonucunda aleyhinde olan adaylık serüvenini , süreçte finale yaklaşılırken  lehine çevirerek  bir adım daha öne geçti.
Ak Partide Yapılacak aday tespiti sonucunda kim  iki adaydan hangisi seçilirse seçilsin,bu dönem Çamoluk’ta zorlu bir seçim süreci kendisini bekliyor.
Görünen o ki  her partiden  seçime girecek aday  belli bir oy potansiyeline sahip.
Birde  iktidar partisinde daha önce yaşanan olaylarda ve yeni aday tespitinde ortaya çıkabilecek küskünler  seçim sonucunda etkili olacaklar.
Çamoluk Haber olarak seçim sürecinde tüm adaylarla görüşerek onların projelerini sizlere aktarmaya çalışacağız.

Çamoluk Haber

 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
sadetlitaraflı
sadetlitaraflı - 11 yıl Önce

sadet partisinden bir adayın ismini kasten yazmamanız acab neyi ifade ediyo anlamak mümkün deyil dulundas mahalesinden sadet aday adayı ismail bakırhanın adaylığı hallan devam ederken neden bu yazıda ismail bakırhanın adı gecmiyo ismayıl bakırhandan alamadıvınız bir hınç mı var bu yorumumu yayınlamazsanız nebali ağır olur sa. editor

SADET PARTİSİ
SADET PARTİSİ - 11 yıl Önce

SAYIN EDETOR GERCEKTEN TARAFSIZ BİR YAYIN YAPTIVINIZI SANNEDİYODUK AMA GÖRÜLÜYOKİ SZLERDE RANCILARIN GEMİSİNE BİNMİŞİNİZ COK YAZIK SADET PARTİSİNDEN NEDEN ADAY ADAYI İSMAYIL BAKIRHANIN ADI GEÇMİYO RABİM BU İHANETİN SORUSUNU AHİRETE SORSUN İNSALLAH ONURLU OLUN TARAFSIZ OLUN SİZLERİ ALISLİYALIM 2 GÜN ÖNCEKİ YORUMU LÜTFEN YAYINLAYIN TABİ HAKIN ADALETİNE İNANIYOSANIZ

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 10 yıl Önce

SAYIN.EDİTÖR.NEDEN.ÇİFTE.STANDARD.UYGULUYORSUNUZ..SAADET.PARTİSİNDEN.İSMAİL.BAKIRHAN.ADAYI.AMA.HİÇ.YAZMIYORSUNUZ.HİÇ.KONU.BİLE.ETMİYORSUNUZ.YAZIK.ÇOK.YAZIK.

zulfikar otuzdort
zulfikar otuzdort - 9 yıl Önce

Aston.SAVAS AKARCE SIZ ORADA BELEDIYE BASKANIMISIN YOKSA YANINA ALDIGIN ABDULLAH KURKCU ILE ARAZI MAFYASIMISIN ANLAMADIM GITTI ,YAVERIN ABDULLAH ORDA HILLELI ARSA lMIS ARSA DWGER KAZANSINSIYE CAMOLUKTA UYDURMA YOLLAR CIZILMIS ,SIZ ORADA TAPU,KADASTROYLA UCLU CIKAR CETWSIMI KURDUNUZ ONUDA ANLAMADIM,MILLETI. UTDURMA YOL PROJELERIYLE RAHATSIZ EDECEGINE BELEDIYECILIK YAP,YOKSA CAKALIN YAVERI,TILKI OLURMUS DOGRUMU ANLADIM ACABA

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205