Canikli," CHP'de Desteksiz Atış Piyasası Açıldı."

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli, CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmeye devam etti. Canikli, CHP'de desteksiz atış piyasasının açıldığını belirterek, "CHP'de Kılıçdaroğlu'nu cilalayıp sahneye çıkardılar, o da desteksiz atıp tutuyor, millet CHP'nin ne olduğunu iyi biliyor" dedi.

Canikli,

AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, ''Kılıçdaroğlu'nun gelişiyle CHP'de desteksiz atma piyasası açıldı'' dedi.
Canikli, Giresun merkezdeki partisine ait seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada fındık ve Fiskobirlik'e yönelik de önemli açıklamalarda bulundu.
Canikli, Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'ne (FİSKOBİRLİK), Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) depolarından 50 bin ton fındık aktarılması konusunda son aşamaya gelindiğini söyledi.  Canikli, ''Konuyla ilgili bakanımız Ali Babacan bunu imzaladı. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından sonra bu karar uygulamaya geçecek ve her ay FİSKOBİRLİK'e kurumun ayakta kalması için kademe kademe 2 bin 500 ton fındık aktarılacaktır'' diye konuştu.
FİSKOBİRLİK'in yanında olduklarını söyleyen Canikli, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''Yakın zamanda FİSKOBİRLİK'in tüm borçları, çiftçiye ve bankalara ait olan borçları dahil silinecektir. Bunun anlamı şudur, 2006'dan beri iflas etmiş olan FİSKOBİRLİK, o gün verdiğimiz sözün gereği olarak mali anlamda kurtulmuş olacak ve böylece piyasaya alıcı olarak, düzenleyici olarak girebilecektir. Bütün fındık üreticilerimize hayırlı olsun.''
“SAYIN KILIÇDAROĞLU'NUN GELİŞİ İLE DESTEKSİZ ATMA PİYASASI AÇILDI”
Siyasi parti liderlerinin seçim öncesinde birçok vaatler verdiğini, ancak bunların birçoğunun gerçekçi olmadığını ileri süren Canikli, şu ifadeleri kullandı: ''Ne Sayın Baykal ne de Sayın Bahçeli bu tür desteksiz vaatleri,  yerine getirilemeyecek taahhütleri vatandaşlara vermemişlerdi.
Onlara 2001 krizi çok büyük ders oldu. Ekonominin çarklarıyla oynandığında, ekonominin çöktüğünü bildikleri için bu konulara hiç girmiyorlardı. Ancak Sayın Kılıçdaroğlu'nun gelişi ile desteksiz atma piyasası açıldı. Hem de nasıl açıldı. Tarihte hiç görülmediği kadar desteksiz atışlar başladı. Önemli olan iktidara geldiğinizde ne yaptığınızdır. Muhalefette ne söylediğinizin, hem de seçim döneminde iseniz hiç bir önemi yoktur.''
GİRESUN'UN NÜFUSU AZALMADI ARTTI
Muhalefetin önemli eleştirilerinden birisi olan Giresun'un nüfusunun azalmasına yönelik yapılan eleştirileri de doğru bulmadığını kaydeden AK Parti Grup başkan vekili Nurettin Canikli” Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminin devreye girmesiyle Giresun'un gerçek nüfusu ortaya çıkmıştır. Muhalefet hiçbir bilgi ve belgeye dayanmadan konuşuyor. Şebinkarahisar'ın 36 bin olan nüfusu bir gecede 13 bine nasıl düşer. Bir gecede o kadar insan göç mü etti? Hayır sadece gerçek nüfus ortaya çıktı. Giresun'da 50 bin olan sigortalı insan sayısı 80 bine çıkmıştır. Muhalefete afakî konuşuyor” dedi.

kaynak:Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205