Çamoluk’a Banka ATM’si

Ziraat Bankası Çamoluk'a otomatik para çekme makinası(ATM) kurdu.

Çamoluk’a Banka ATM’si
 
Ziraat Bankası Çamoluk’a ATM makinesi kurdu.
Daha önce İnsansız banka diye tabir edilen Dijital Banka ünitesini kuran Ziraat Bankası şimdi de orjinalinde “automated teller machine” diye tabir edilen, otomatik para çekme makinasını kurdu.
10 Mayıs 2011 Salı günü kurulan makine, henüz para yatırılmadığından dolayı işlemlere başlamadı.
 
İlçede yaşayanlar için büyük bir kolaylık olması düşünülen ATM makinası tüm bankalara para yatırma ve tüm bankalardan para çekme,Kredi Kartı ödemesi gibi bir çok ihtiyacı giderecek.
ATM ile ilgili yapılan değerlendirmelerde, yapılan hizmetin iyi olduğu ,ancak, Çamoluk’un gerçek ihtiyacının tam teşekküllü bir banka şubesi olduğu bildirildi.
Yeni kurulan ATM cihazı ile birlikte ilçedeki dijital bankacılığın da, özellikle esnafların ve çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamadığı belirtilerek, kredi çekme,çek kullanma gibi günümüzün imkanlarından faydalanılamadığı açıklandı.
Günümüzde çiftçilik ve hayvancılıkla ilgili verilen teşviklerden Çamoluk olarak gereği kadar faydalanılamadığı belirtilerek her bir başvuru için Alucra’ya gitmek zorunda kalındığı bunun da insanlarda   ve verilen biÜlkemizin seçim atmosferinde bulunduğu belirtilerek, “Bizlerden oy istemeye gelecek siyasilerden parti ayrımı yapmaksızın ilçemizin sorunları ile ilgili destek istememiz lazım” diye düşüncelerini dile getirdiler. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
beyaz gelincik
beyaz gelincik - 13 yıl Önce

1994-96 yıllarında çamolukta çalıştım ne yazık ki bankanın olmayışı ve işlerin düzensiz yapılışından o yıllarda çalıştığım nema kesintisini alamadım,adliyenin ve diğer bölümlerinde gidişine şaşırmadım

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205