CHP'li Karaibrahim aday adaylığını açıkladı

CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, parti binasında düzenlediği basın toplantısında CHP'nin programında yer alan Giresun ile ilgili projeleri açıkladı.

CHP'li Karaibrahim aday adaylığını açıkladı

Giresun'un ORGİ Havaalanı'na, Eğribel Tüneli'ne, demiryoluna CHP iktidarında kavuşacağını belirten CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim, AK Parti'nin ise bundan önce olduğu gibi bu seçim sürecinde de sadece bu projeleri seçim malzemesi olarak kullanacağını söyledi. Milletvekili Karaibrahim “Giresun'da nereye bakarsak bakalım AK Parti aday adayları afişlerle, broşürlerle, bilboardlarda projelerini açıklıyorlar. Milletvekilinin projesi olmaz. Partinin projesi olur. Ancak milletvekilleri partinin projelerinde yer alması için rapor hazırlar.
Bu noktada CHP'nin Giresun ile ilgili projelerini açıklamak istiyorum. CHP iktidara geldiğinde mutlaka yapılacaklar listesinde OR-Gİ Havaalanı, Eğribel Tüneli mutlaka yapılacaktır. Demiryolu mutlaka Giresun'a ulaşacaktır. Tıp Fakültesi olan ancak öğrencileri Sivas'ta okuyan, hala vekillikle idare edilen üniversitemize mutlaka tıp fakültesi ve hastanesi yapılacaktır” dedi.
Fiskobirlik ayağa kaldırılacak, üreticinin dostu olmaya devam edecek. Piyasayı kendisinin belirlediği bir kurum haline getirilecektir ve fındığın borsası Giresun'da olacaktır. Bütün bunlar ise sadece CHP iktidarının ikinci yılında hayata geçecektir. Bu CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu'nun sözüdür ve CHP'nin Giresun ile ilgili projeleridir. Bir de 2 B sorunu vardır. Seçimden sonra AK Parti'nin uygulamaya koyacağı 2 B Yasası'yla yıllardır vatandaşın kullandığı araziler parası olanlara satılacak, parası olmayanlar ise arazilerini ellerinden kaybedeceklerdir. CHP iktidarında ise eğer zilliyet hakkı oluşmuşsa o arazi zilliyet hakkı olan kişiye ver

Kaynak: Yeşilgiresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205