Ercan Türk'ten İlk Değerlendirme

Ak Parti Giresun'İl teşkilatındaki temayül yoklamasıyla ilgili olarak, aday adayı Ercan Türk, İlk açıklamsını yaptı.

Ercan Türk'ten İlk Değerlendirme
Ak Parti Giresun Millet Vekili aday adaylarınden Eğitimci Ercan Türk Giresun'da yapılan temayül yojklamasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.503 oy alarak 2. olan Ercan Türk Yaptığı açıklamada;
“Siyaset bir hizmet aracıdır. Giresun’u milletvekili olarak temsil edecek kadronun seçilmiş bir üyesi olmaya talibim. Bürokrat olarak sahip olduğum bilgi, beceri ve tecrübeyi teşkilatlarımızda var olan birikimle bütünleştirerek faydalı olacağıma ve güzel hizmetler yapabileceğime inanıyorum.
Bana inananları mahcup etmeyeceğim ve güvenlerine layık olacağım.
Milletvekili adaylarının belirlenmesinde bir faktör olan temayül yoklamasına ilgi büyüktü ve katılım çoktu. Bu durum, AK Parti teşkilatlarının seçime hazır olduğu anlamına geliyor. Bana inanan ve beni destekleyen teşkilatlarımıza, tüm delege arkadaşlarıma ve AK Parti sevdalılarına müteşekkirim.
Milletvekili aday adayı olduğum tarihten bu yana teşkilatlarımız ve partililerimiz bana yakın ilgi gösterdi ve hep sahiplendiler. Teşkilatlarımızın her kademesindeki yönetici ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Ayrıca, beni cesaretlendiren, teşvik eden ve destekleriyle bana güç veren sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, basın camiasına ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”
Giresun’un hizmetinde Giresunlunun emrinde olacağım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205