Geleneksel 3. Saadet Yayla Şenliği

Saadet Partisi yayla şenliklerini gelenekselleştiriyor.

 Geleneksel 3. Saadet Yayla Şenliği

 
Saadet Partisi Giresun İl Teşkilatının her yıl yapmış olduğu Geleneksel Yayla Şenliği 30 Haziran Pazar Günü Kümbet Yaylası Aymaç mevkiinde yapılacaktır.
İl Başkanı Süleyman TEKBAŞ Geleneksel hale gelen Yayla Şenliği ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında; ”Her yıl düzenli olarak yapmış olduğumuz Yayla şenliğimizi bu yıl Kümbet Yaylası Aymaç mevkiinde yapacağız. Yapacak olduğumuz yayla şenliğimiz yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızın motivasyonunu artırmak ve aileler olarak bir araya gelerek hem tanışma, hem kaynaşma ve bütün bir yılın yorgunluğunu atarak yerel seçimler öncesi kuvvet ve enerji kazandırmaktır. Her yıl olduğu gibi bu seneki yayla şenliğimize Giresun’unun dört bir yanından katılacakların yanında, yurt içi ve yurt dışı  gurbetçi Milli Görüşçü hemşerilerimiz de  iştirak edecektir.
 Ayrıca 3. Saadet yayla şenliğimize genel merkezimizden de üst düzeyde katılım sağlanacaktır. Tüm halkımızı 30 Haziran Pazar Günü yapacak olduğumuz Geleneksel Yayla Şenliğimize bekliyoruz. ”dedi.

Çamoluk
 Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ergüder Güğümgüder
Ergüder Güğümgüder - 11 yıl Önce

Artık bıktık bu saadet haberlerinden, bu internet sitesi saadet partisi yayın organı mı?

TUGAY KARABULUT
TUGAY KARABULUT - 11 yıl Önce

Burada ilgili haber AKP nin haberi olsaydı elini vicdanına koy tepkin aynımı olurdu. Kuvvete teslimiyyetiniz gözlerinizi o kadar kararttı ki kendi renginizin dışındakilere kırmızı muamelesi yapıyorsunuz

ergüder güğümgüder
ergüder güğümgüder - 11 yıl Önce

Saadet haberlerinden de Ak Parti Haberlerinden de tiksiniyorum. Bu sitede Saadet partisi yayın organı gibi.
Ama nafile %1 ikiye çıkmaz. %1'e ram olmuşsun teslimiyet kimin ki acaba, takım mı tutuyorsunuz parti mi belli değil.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205