Sarpkaya Derneği Kongresini Yaptı. Başkan Gümgüm Güven Tazeledi.

Sarpkaya Köyü Derneği olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeye hakim kongrede açık oylama ile, mevcut başkan Halis Gümgüm tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Sarpkaya Derneği Kongresini Yaptı. Başkan Gümgüm Güven Tazeledi.

Sarpkaya köyü Derneği (Aşağı Zağpa) kongresini 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü gerçekleştirdi. Günler öncesinden sosyal medya üzerinden yapılan çağrı neticesinde tek liste olmasına rağmen, Sarpkayalı vatandaşlar kongreye yakından ilgi gösterdikleri gözlendi.

Kongrede, Dernek Başkanı Halis Gümgüm selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tarafından önceki dönem faaliyet raporu ve bilançosu okundu. Divan Başkanlığını Kaya Balıkçı yaptı. Tek listeyle yapılan kongre sonucu mevcut Başkan Halis Gümgüm tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Sarpkaya köyü derneği yapılan kongre sonucu yeni yönetim listesi şu şekilde; Halis Gümgüm, Ünal Sarıdoğan, Şakir Kırmızı, Selim Kızıltaş, Sadettin Bulutoğlu, Hüseyin Balcı, ve Yıldıray Topal yönetim kuruluna seçildiler.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Halil Üdük, yönetim Kurulu üyesi ve Sarpkaya köyü dernek yeni yönetiminden Ünal Sarıdoğan, kongreye eşlik ettiler. Hacı Canik bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Canik konuşmasında " tekrar başkanlığa seçilen Halis Gümgüm ve kıymetli yönetimini tebrik ediyorum. Başarılar diliyor birlik beraberliğiniz daim olsun" diye aktardı. 

Başkan Gümgüm konuşmasında yeni döneme dair hedeflere yönelik açıklamalarda bulunuldu. Sarpkaya Sosyal tesislerine de değinen  Gümgüm maddi manevi desteklerini esirgemeyen üyelerimizle köyümüze kazandırdığımız sosyal tesisimizin artık son aşamasına geldiğini açılış için yakın zamanda bilgilendirme de bulunacaklarını aktardı. Bugün şahsımı, yönetim kurulumuz, ve derneğimizi yanlız bırakmayan başta Çamoluk Dernek Başkanımız Hacı Canik ve kıymetli üyelerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Sarpkaya köyü muhtarı Salim Sarıdoğan'da mesaj göndererek Başkan ve yeni yönetimini tebrik ederek, tüm hemşehrilerine selamlarını iletti.

Çamoluk Haber olarak Başkan ve yeni yönetimini tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 23:58

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205