Bu Yıl Köylerin Yılı Olacak

Giresun İl Özel İdaresi yol çalışmalarını hızlandırdı. Genel Sekreter Mehmet Emür başkanlığında Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu Yıl Köylerin Yılı Olacak

 Giresun İl Özel İdaresi yol çalışmalarını hızlandırdı. Genel Sekreter Mehmet Emür başkanlığında Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda özellikle yaz aylarında köy yollarında, içme sularında, KÖYDES çalışmalarında, tüm köylerin alt yapı çalışmaları, hazırlanan planlar projeler masaya yatırıldı. Genel Sekreter Mehmet Emür toplantıda bir konuşma yaptı.

 

Genel Sekreter Emür konuşmasında:

 

“İl Özel İdaresi Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğümüzün çalışma alanı özellikle köylerimiz için önemlidir. Çünkü bu şubenin yapacağı çalışma ile özellikle köylerde oturan vatandaşlarımızın mutluluğu, hizmetteki memnuniyetleri açısından son derece önemlidir. Büyük Atatürk’ün söylediği gibi “köylü milletin efendisidir” prensibi ile daha çok çalışacağız. Kısa yaz döneminde çok ve büyük işleri hep birlikte başaracağız. Bu yaz bizim atılım yaz’ımız olsun. İller Bankasından alınan 15 milyonluk kredi ile özellikle yol betonlarına ağırlık vereceğiz. KÖYDES’ten geçmiş yıllara göre çok daha büyük ödenekler gelecek. Tüm bu imkanları ve ödenekleri öncelikle köy yollarında kullanacağız. Tüm bu çalışmalar ile iş yükümüz bu sene geçen yıllara oranla iki, belki de üç kat daha artacak” dedi.

 

Genel Sekreter Emür, konuşmasının sonunda ise her ayın başında ilgili birim şubesi ile bu toplantıları yapacaklarını ve aşama aşama çalışmaları takip edeceklerini söyledi. Toplantıya Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürü Mustafa Kemal Bilgin, Yol ve Trafik Hizmetleri İlçe Bölge şefleri ile teknik ekip katıldılar.

Giresun Havadis

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Yıllardır hep aynı dert ve geriye dönüp bakıldığında yapılan hiç bir şey yok.
Önce kocaman makinalar köylere gelir, herkes sevinir. Muhtarlar hemen yemek ikramı derdine düşer. Sonra MAZOT BİTTİ muhtar mazot getir makina devam etsin çalışmaya.
Mazot temin edilir, ancak bu seferde MAKİNA ARIZA YAPAR. Parça kırdı 15 gün bekle.
Parça gelir bu sefer makinacı İZİNE ÇIKAR. Yalan diyen varsa bu yaz TAKİP ETSİN.
Bakalım bu sene ZAGPA GRUP YOLU BİTECEK Mİ. Gürçalı - ŞEBİNKARAHİSAR bağlantı yolu tamamlanacak mı.
Kesinlikle fazla bir şey beklemesin bu köylü. Çünkü yıllardır aynı. manşetler..

gökhan münüklü
gökhan münüklü - 12 yıl Önce

ne zaman siz köyler hizmet veryorsun secim zamanlar geldi zaman köyler söz sözünüde durumsu yeter köyler siz yalan daha bıktı erkek sözü

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205