Festival'de Tatsız Olay

21. Çamoluk Bal Festivalinde Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı alana sokulmadı.

Festival'de Tatsız Olay

 Bu yıl  21.si yapılan Çamoluk  Bal Festivalinde tatsız bir olay yaşandı.
Adı üzerinde Bal Festivali olan, 21. Çamoluk Bal Festivaline, Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı  Dursun Duyan Festival alanında ki görevli polisler tarafından  Festival alanına alınmadı.
Çamoluk Haber'e açıklamalarda bulunan Çamoluk Arıcılar Derneği Başkanı Dursun Duyan,Kendisinin Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı olarak dereceye giren balları  Festival alanına götürmek istediğini ancak  festival alanı  girişinde ki güvenlik görevlilerinin kendisini içeri almadığını söyledi.
Duyan, kendi konumlarını  ilgili kişilere  bildirdiklerini, buna rağmen Festival Alanına alınmadıklarını söyledi.
Yaşanan bu tatsız olay nedeniyle  Çamoluk Arıcılar Derneği olarak, 21. Çamoluk Bal Festivalinden çekildiklerini açıkladı.
Konu ile ilgili olarak yaptığımız araştırmalarda, Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanının Çamoluk Bal Festivali için yarışan  balların derecesine itiraz ettiği ve kapıda bulunan  güvenlik görevlilerine karşı  kaba tavırlar sergilediği ve bunun için Festival alanına alınmadığı iddia edildi.
İddiaları kendisine sorduğumuz Dursun Duyan,Kesinlikle dereceyle ilgili bir olumsuzluğun olmadığını ve kendi balının ikinci olarak açıklandığını,buna rağmen böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 12 yıl Önce

Sayın Editör,

Konu festival alanında tarafıma intikal etmiş olup, bizzat ilgilenmiş bulunmaktayım. Emniyet mensubu arkadaşlar sorunun çözüldüğünü ve Arıcılar Derneğimizin Başkanı Dursun Bey'in festival alanına girdiği bilgisini vermişlerdir.

Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim.

Saygılarımla
Fatih AYDIN
Çamoluk Derneği Başkan Yardımcısı

Editör
Editör - 12 yıl Önce

Fatih Bey olayı yanlış biliyorsunuz. Biz taraflarla en son görüştüğümüzde saat6:18:30 civarıydı veÇamoluk Arıcılar Dernek Başkanı Dursun Duyan, Çamoluk Kültür Merkezi İnşaatı önünde bal satışı yapıyordu. Konu ile ilgili en son bilgileri kendisinden aldık ve bu bilgiler doğrultusunda haber yaptık bilginize.

Fatih AYDIN
Fatih AYDIN - 12 yıl Önce

Sayın Editör,

Doğrudur bir şey diyemem. Çünkü bizzat alana giriş yapıp yapmadığını kontrol etmedim. Mustafa Bayındır ve Hüseyin Kızılhan'ın verdiği bilgi üzerine polis arkadaşlarla görüşmeye gittim ve kendileri bana Dursun Bey'e alana giriş izni verildiğini belirttiler. Sorun mu var diye sorduğumda polis arkadaşlar hayır sorun yok Dursun Bey şu ana festival alanında şeklinde bilgi verdiler.

Ancak dediğimi gibi alandan başka bir vesile ile Usluca Köyü'ne gittiğimden geri dönüp Dursun Bey'in alanda olup olmadığını kontrol etmedim.

Teşekkürler

Burak Alp DUYAN
Burak Alp DUYAN - 12 yıl Önce

her şeyi bıraktınız bir dernek başkanı kalmıştı sonunda bunuda başardınız güzel çam oluğumuz ne hale geldi başaranları tebrik ediyorum
şirin ilçemiz artık pek şirin değil hizmet hizmet diyorsunuz ama herşey sadece lafta icraat hiç yok sadece doldurma laflar.. içim acıdı bu sene o yollarının halini görünce çamoluk zaten 2 cadde bu 2 caddeyi bile adam edemeyen zihniyeti kınıyorum... bu olmamalı çamoluk bu kadar basit olmamalı yakında herşeyimizi kaybedeceğiz birileri bunun kavgasını veriyor biliyorum. yazık olmuş bize sadece festival günleri ortaya çıkan ama her ne hikmetse festivallerden sonra kayıplara karışan yöneticiler sizlere sesleniorum el insaff artık birşeyleri yapın

CAMOLUKLU
CAMOLUKLU - 12 yıl Önce

YA ANLAMADIGIM BIR KONU VAR ODA SU BAL FESTIVALINE GIRSEN NE OLUR GIRMESEN NEOLUR MILLET OLARAK ADAM OLMADIKTAN SONRA BEN BU SENEKI BAL FESTIVALININ YAPILMASINA KARSI OLANLARDAN BIRIYDIM SEHIT HABERININ OLUGU BIR ORTAMDA HALAY CEKEREK HORON TEPEREK RUHLARINI SAD ETTIZYA HELAL OLSUN SIZE SATEN CAMOLUKA DA BU YAKISIRDI .....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205