Vali Çamoluk’a geldi ve gitti…

Vali Çamoluk’a geldi ve gitti…

Vali Çamoluk’a geldi ve gitti…
  

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin 12 Eylül 2012 Çarşamba günü beraberindeki heyetle birlikte Çamoluk’a geldi.

Daha önce açıklanan programda Çamoluk ziyaretinin 13 Eylül 2012 Perşembe günü olması gerekirken vali Çamoluk’a Çarşamba günü geldi.

Giresun Valiliğinin basın bildirisinde Vali Dursun Ali Şahin’in  Şebinkarahisar,Alucra ve Çamoluk’u  kapsayacak ziyaretlerinin dört gün süreceği açıklandı.

 Bu açıklamalar karşın Giresun Valisi Çamoluk’ta yaklaşık yarım saat kalabildi.

Vali   Çamoluk’a geldiğinde  ilk olarak Çamoluk  Kaymakamlığını ziyaret etti.

Kısa süren kaymakamlık ziyaretinden sonra da Çamoluk Yeşilırmak Lokantasında kendisine ikram edilen     “Meşhur Çamoluk Balı” ve yoğurt ikramından sonra Çamoluk’tan ayrıldı
Kaymakamlık ve lokanta arasında yoldaki esnaf ve vatandaşlarlada tokalaşan Giresun valisi,
göreve geldiği günden bu zamana kadar  Çamoluk'a ikinci ziyaretini gerçekleştirdi.
Vali Dursun Ali Şahin,
ziyaret sırasında  Taşdemir ,Kurukol ve Karadikmen Köylülerinin de şikayetlerini dinledi.

 Vali  Dursun Ali Şahin’in Ziyaretiyle ilgili  Valilik sitesinde yer alan haber;

 

3 İlçeye Çıkarma

 

Vali Dursun Ali Şahin, bazı il müdürleriyle beraber iç bölgelerde yer alan 3 ilçeye çıkarma yaptı.

 

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde 4 gün boyunca kalacak olan Vali Şahin, ilçelerin her türlü sorunlarını ele alarak çözüm yolu arayacak.. Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Yetkilileri ve vatandaşlarla toplantı yaparak bölgenin sorunları masaya yatırılacak, çözüm önerileri ortaya çıkarılacak.

 

Vali Şahin’le birlikte, Özel İdare başta olmak üzere bir çok Müdürde bölgede incelemede bulunacak.

 

Giresun Merkez Medyasında da bu ziyaret “Giresun Valisi 3 İlçeye Çıkarma yaptı” şeklinde oldu.

 

Giresun Merkez ve  ilçelerini (Çamoluk hariç) karış karış gezen yaylalarını dahi denetleyen Vali,  Çamoluk için yarım saat ayırabildi.
Ziyaretle ilgili  görüşlerini açıklayan vatandaşlar; Valimizin Çıkarması bu ise her halde normal ziyareti de havadan  gerçekleştirir"dediler


Klasik Giresun’dan Çamoluk’a bakış profili…

 Çamoluk Haber

 






 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Çamoluk ve çevre ilçelere sayın valimizin ÇIKARTMA YAPTI diye manşetler atıldı. Ancak sayın valimiz yarım saat gibi kısa bir zaman ÇAMOLUK İLÇEMİZDE BULUNMALARI kendi takdirleridir.
Çamoluk KÖYLERİNİN YOL VE SAĞLIK SORUNLARINI DİNLEYEMEDEN, HES İNŞAATININ ÇEVREYE VERDİĞİ ZARARLARI GÖRMEDEN AYRILMIŞ OLMASI bizleri üzmüştür.
Çamoluk ilçemizin KÖY OLMA YOLUNDA HIZ KAYBETMEDİĞİ DAHA NET ANLAŞILMIŞDIR.
Hani festivaller bizim için önemli idi. Köylerimizde ve ilçelerimizde FESTİVALLER DEVAM ettiği sürece bölgemizin EKONOMİ GÜCÜ HEP GERİYE DÜŞECEK ve bir gün bir bakılacak ÇAMOLUK KASABAYA ve hatta KÖY DURUMUNA DÜŞECEK.
Lütfen kimse kimseyi kandırmasın. vilayetin son sınır ilçesi ve 200 Km. mesafe olduğu sürece hizmet gelmeyecektir.
İller bankasından Şebinkarahisar, Alucra ve ÇAMOLUK ilçelerine KÖY YOLLARI İÇİN İKİBUÇUK TRİLYONA yakın ÖDENEK ÇIKTI. Bakınız bakalım gelecek yaz köylerimizde kaç Km. yol asfalt olacak...

ahmed arif akar
ahmed arif akar - 12 yıl Önce

sayın vali bey , frenkçe ifadesiyle hangi background (düşünsel arka plan)ile geldi bilmem ama önceki kaymakamlığı ve valilik döneminde merkez ile ilgili heyecanlı faaliyetlerini bizim ücra ve taşralara taşıyamamıştır.ilçemiz çok ilgi çekici olmayabilir,gerçekten çok gerikalmış da olabilir.bu hal bizatihi daha çok ilgi ve şefkati gerektirir.vatanperver ve dindar bir insan olduğunu hüsnü-zan ettiğim vali bey ya da memleketimizin diğer yönetici erki şunu bilmeliler ki iyi yönetiici için zor soru olan" verili şartların çok yetersiz olduğu yerde yapılan iyi yöneticilik" bu sınavı geçmektir.tarihi,coğrafi,iktisadi şartlarımız daha fazla ilgiyi haketmiyor olabilir ama vatanperver halkım fazlasıyla hak ediyor.Vali Bey in yarım saat kalamadığı,dağların otağını nöbette bir asker edasıyla,kutsal bir vazife gibi ifa eder gibi bekleyen halkım ediyor.

yılmaz karabul
yılmaz karabul - 12 yıl Önce

resimlere dikkatlice bakınca seçilmişlerin atanmışlar önünde el pençe durduklarını görüyoruz.80 yıllık demokrasi tarihimizde hala bir arpa boyu yol alamadığımızı görüyorum.gerçek demokrasilerde atanmışlar her zaman seçilmişlerin arkasındayken ülkemizde tam tersi bir durum var.vali beyimiz çamoluk köyümüzü ziyaret etmiş ve o değerli ve nadide yarım saatçiklerini ayırmış.artık valimizde köyümüze uğradığına göre çamoluk köyümüzü kim tutar artık.eyyy arkadaşlar çamoluğu çok sevdiğini iddia edenler çamoluk giresundan kopmadan çamoluk ancak bir köy olur.yoksa biz giresunluyuz diyenler yüz yıl daha çamoluğun ileri gittiğini göremezsiniz saygılarımla.

İdris BOLELLİ
İdris BOLELLİ - 12 yıl Önce

Öncelikle bu toplumdan saygı görmeye soyunan bir takım zevat şunu iyi bilmelidir ki kendisinin saygı duymadığı bir fotoğraf karesinde kendisinede saygı duyulmayacaktır. Üsten aşağı ikinci fotoğrafa bakıldığında Sayın vali beyle fotoğraf çektirme yarışına girenlerin bu ilçeye verebilecekleri hiç bir hizmet yoktur. Ancak onlar bilmem nerelerde bilmem hangi mevki sahipleriyle çektirdikleri fotoğraf karaleriyle var olur ve o makam sahiplerinden uzak kaldıklarında ise yok olurlar. Bizler çamoluk sakinleri olarak sanal varlık ve fotoğrafların artık miadını dolduğuna inanıyoruz. Ayrıca Sayın vali beyimiz çamoluklu sözüm ona seçkin zevatın teşrif ettiği bal festivalinde değilde kimsenin olmadığı bir dönemde neden gelmiştir. Acaba sayın valimize karşı bu seçkinlerimizin fosluğu ortaya çıkmasın diyemi.

ÖZ VE ÖZ ÇAMOLUKLU
ÖZ VE ÖZ ÇAMOLUKLU - 12 yıl Önce

DEĞERLİ ÇAMOLUKLULAR BU YAZIYI OKUYAN TÜM DOSLAR ÇAMOLUĞA VALİ GELMİŞ AMAN ÇAMOLUKLU BİRİLERİ EL PENÇE NASILDA SAYGI DURUŞUNDALAR PEKİ DEĞERLİ DOSLAR SN VALİ BEYİN ETRAFINDA DURAN BEYLER SİZE BİR HATIRLATMA DA BULUNAYIM VALİ BEY ÇAMOLUĞA YENİ UĞRUYOR ALUCRANIN KÖYLERİNE DİĞER İLÇELERİN KÖYLERİNE ÇAMOLUKTAN ÇOK URAMIŞTIR BUNDAN HİÇ HABERİNİZ VARMI ACABA ÇAMOLUĞA DAHA YENİ YENİ AYAK BASIYOR PEKİ ÇAMOLUĞUN ÇİLESİ HASTANESİ ULAŞIMI ALTYAPISI BANKASI ÜNÜVERSİTESİ HAYVANCILIK TARIMKOPARATİFİ ACABA KAÇTANE PROCE VE HİZMET SUNDUNUZ VALİ BEYİN ÖNÜNE ÖYLE RESİM ÇEKTİRİP YEMEK YEMEK EL PENÇE DURMAK OLMUYOR ÇAMOLUĞA NE SĞLADI BU ZİYARET BİZ BUNA BAKIYORUZ YOKSA ÇAMOLUĞA VALİ GELMİŞ BAKAN GELMİŞ BU ÖNEMLİ DEYİL ÖNEMLİ OLAN ÇAMOLUĞUN KAHRINI ÇİLESİNİ ÇEKEN ÇAMOLUKLUYA HANGİ HİZMETLER GELECEK GELMİŞ ARTIK BU ÖNEMLİ BAKIN DEVLETİN İMKANLARI HERYERDE SEFERBER AMA ÇAMOLUK HALA VE HALA KÖY GİBİ TOKİSİ ÜNÜVERSİTESİ TARIM KOPARETİFİ BANKASI GELECEYİ OLMAYAN BİR İLÇE ARTIK BUNUDA GÖRÜN BEYLER

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205