Bir Sevdadır Yenice

Yeniceliler Yeniceyi seyretti.

Bir Sevdadır Yenice

Yenice Derneği tarafından yönetmen Burak Doğan'a yaptırılan, "Bir Sevdadır Yenice" isimli belgeselin galası Esenler Beledidiyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür  Merkezinde yapıldı.

1 Aralık 2019 pazar günü saat :20:00'da başlayan belgeselin galasına Yeniceliler yoğun ilgi gösterdiler.

Galaya Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'da katıldı.

Nisan 2019'da çekimlerine başlanan belgeselde Yenice'nin kuruluşundan geçim kaynaklarına ve nüfus yapısı ile  yaşam koşullarına bir çok konu ayrıntılı olarak anlatılmış.

İnsansız hava aracı ile yapılan çekimler nedeniyle  Yeniceyi kuşbakışı seyreden Yeniceliler belgeseli çok beğendiklerini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir Sevdadır yenice belgeselinin galasına Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun yanı sıra Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş Esenler Belediye BaşkanYardımcısı, Abdulkadir Şengör, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Temel Gödek, Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş,  Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı Köyü Dernek Başkanı Yunus Acar,  Kale Mahallesi Dernek Başkanı Yüksel Küçükarslan Giresun Medya Platformu üyesi Aydın Kömürcü katıldılar.

Belgeselin başlamasından önce yenice dernek Başkanı Hasan Cebbar, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu birer konuşma yaptılar.

Belgesel sonunda Yenice Derneği tarafından, Yönetmen Burak Doğan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Şengör ve Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş'e  plaket verildi.

galanın sonunda da toplu olarak hatıra fotopğrafı çektirildi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 12:14

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205