Genç Tonbullar Kahvaltıda Buluştular

Karadikmenli Tonbul kabilesinin gençleri düzenlenen kahvaltı programı ile bir araya geldiler.

Genç Tonbullar Kahvaltıda Buluştular

Tonbul kabilesinin kurduğu Karadikmen Eğitim ve Tültür Derneği yaptığı organizasyonla Tonbullu gençleri bir araya getirdi.

8 Eylül 2019 pazar günü Gençlik Kollarının düzenlediği kahvaltı programında gençler bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.,

Sabah saat 10:00'da başlayan programa, Tonbullu gençlerin yanı sıra Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökçebaş'ta katıldı.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da davetli olduğu programa , yoğun program nedeniyle katılamayan Başkan Göksu  telgraf gönderdi.

Dernek Başkanı Zekeriya Tonbul ve Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu program kahvaltı ikramı  ile başladı.

Daha sonra Dernek Başkanı,, Gençlik Kolları  Başkanı ile Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökçebaş birer konuşma yaptılar.
Sinevizyon gösterisi ile gençler yapacakları projeler hakkında bilgi verdiler.

Özellikle kültürel geziler ve ağaçlandırma projeleri dikkat çekti.

Murat Tonbul'un sunuculuğunu yaptığı programda yapılan açıklamada; "Bir dikili ağacımız olsun" sloganı eşliğinde Tema Vakfı ve Orman İşletme ile görüşerek ağaçlandırma çalışması yapacaklarını ifade ettiler.

Sosyal projeler olarak yine Gençler olarak evlenen çiftleri yanlız bırakmama ve destek olma adına birlikte hareket edileceği açıklandı.

Tarihi ve Kültürel  yerlere ziyaretlerin düzenlebneceğinin açıklandığı program sonunda programa katılanlar topluca fotoğraf çektierdiler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 10:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman Tonbul
Süleyman Tonbul - 5 yıl Önce

Şu hayatta genç bir Tonbullu olmaktan aldığım tadı hiçbişeyden almadım... Belki bilardo... Ama yok lan Tonbulluluk daha güzel

Ahmet kanat
Ahmet kanat - 5 yıl Önce

Karadikmen ne yazık ki bu tip oluşumlarla birlik beraberliği ile örnek köy olma özelliğini kaybetmiştir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205