Kutluca Köyüne Turkcell Yansıtıcı

Kutluca Köyünde cep telefonları ile konuşmak daha rahat olacak.

Kutluca Köyüne Turkcell Yansıtıcı

Kutluca Köyü Muhtarı Mehmet Ali Tepetam ile Turkcell yetkilileri arasında yapılan mütabakat ile, Kutluca Köyü Kırantarla mevkine Turkcell yansıtıcı konacak, yapılacak  yansıtıcı ile telefonların daha rahat  çekmesi sağlanacak.

Kutluca Köyü Muhtarı  Mehmet Ali Tepetam  yaptığı sözleşme ile, Turkcell firmasına yansıtıcı için yer tahsisi yaptı.

Turkcell'e yapılan bu tahsisten sonra, yansıtıcının 2022 yılının başlarında hizmete gireceği açıklandı.

Kırantarla mevkiine konacak olan yansıtıcı, Taşçılar Köyünde bulunan vericiden sinyalleri Kutluca Köyüne ulaştırarak bu bölgede telefonların daha rahat çekmesini sağlayacak.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 20:40

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zarabot
Zarabot - 3 yıl Önce

Turkcell vericisi taşçılar köyünde kayacık değil

Msoral
Msoral - 3 yıl Önce

Darısı başımıza

Hacer ozkan
Hacer ozkan - 3 yıl Önce

Köyümüz muhtarı sayın mehmet ali Tepetam sağ olsun goervini çok güzel layıkıyla yapıyor verdiği hizmetlerden dolayı köyümüz her geçen gün daha da gelişiyor köy halkı yapılan hizmetlerden çok memnun teşekkür ederim

ŞERBETÇİ (PINARLI KÖYÜ)
ŞERBETÇİ (PINARLI KÖYÜ) - 2 yıl Önce

Pınarlı köyünde telefonlar bir var bir yok.. Kimsenin de umrunda değil. Sadece ben sayısız dilekçe yazdım ama elde var sıfır. Tüm operatörler için söylüyorum ki bölge adına maalesef yatırım yok. Denetleyici kurum Btk bu bölgeler üzerinde calısma yapıyor ama ne zaman sonuçlanır onu da bilemiyorum. Zaten kış geldi, köyler boşaldı. Yazın döndüğümüzde telefonlar çekmeye başlar ise, ne kadar güzel olur ama nerede... Kaldı ki sadece çekmesi yetmiyormus eğer istasyon uzak ise kalite yerlere düşüyor. Yani istasyona yakın olan iyi hizmet alıyor. Bizim Pınarlı da ise sinyal seviyesi çok düşük olduğundan kalite yerlerde geziyor. Umarım düzelir, Btk sayesinde düzelecek diye düşünüyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205