Milletvekili Turan ve Başkan Canik'ten Bayram Mesaisi!

Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan ve Çamoluk Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik'in katılımlarıyla, Çamoluk'un bazı köy ve mahalle dernekleri Ramazan Bayramı Bayramlaşma programları düzenlediler.

Milletvekili Turan ve Başkan Canik'ten Bayram Mesaisi!

Ramazan boyunca iftar programları ile bir araya gelen Çamoluk köy dernekleri bu kez bayramlaşma münasebetiyle  bir araya geldiler.

Koçak derneği, Usluca derneği, Gürçalı derneği, Hacıahmetoğlu köyü derneği, Yenice derneği Eğnir Köyü derneği,, Yuvacık derneği, Yazılar ve Kurtuluş mahallesi derneklerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına AK Parti İstanbul milletvekili adayı Hasan Turan ve Çamoluk dernek başkanı yönetimi ile katılım sağladılar.

Programlara katılan Vekil Turan ve Çamoluk dernek başkanı Canik, gittikleri programlarda birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. 

14 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen milletvekili Hasan Turan hemşehrilerinden destek istedi. Aynı zamanda birlik beraberlik ve dayanışma konusuna değinen Canik, dostluk mesajları verdi. Çamoluk'un misafirperverliğinden hoşnut kalan Hasan Tuuran, ev sahibi Dernek başkanları ve yönetimlerine ve Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik'e teşekkür ettiği görüldü.

Haber; Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 18:40

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205