MHP'de Alucralı İsyanı

Ozan Arif canlı yayında "şerefsiz" şoku yaşattı Ozan Arif'ten MHP lideri Bahçeli ve ekibi için canlı yayında ağır sözler

MHP'de Alucralı İsyanı
 

Alucralı hemşehrimiz, Ozan Arif'in canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli ve kaset skandallarına adı karışan MHP'lileri ağır sözlerle eleştirdi ve MHP tabanını isyana çağırdı.

Gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu ve CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında MHP'nin seçim sonuçlarını yorumlayan Ozan Arif, Devlet Bahçeli'nin "kurultayı bile beklemeden gitmesi gerektiğini" iddia etti. Ozan Arif'in canlı yayında hayli sinirli olduğu da gözlerden kaçmadı.

Ozan Arif'in sözlerinden satır başları şu şekilde: "Kurultayı bile beklemeden gitmesi gereken bir zat var MHP'nin başında şu an. Şu kadar milletvekili kaybetmeşiz, şu kadar rey kaybetmişiz çıt çıkmıyor. Zaten muhteremin cemalini kimse görmedi. Annesi kadir gecesi doğurmuş. Yüzde 18 oy alınca keramet saydı.

Komplodur... Şudur budur... Tabi ki komplodur. Peki bu kepaziliğe düçar olmuş, bu rezilliğin içinde bulunmuş, beyefendinin sağına soluna bardak gibi dizdiği bu zevat yol arkadaşları mı, arkadaşları...

Şimdi soruyorum eliniz bir şerefsizlik yapıyorsa, ayağınız bir şerefsizlik yapıyorsa, şimdi el ayak suçlu demek mi bir çıkar yoldur, yoksa suçu beyinde mi aramak gerekir. Bu kepazelikten başka türlü bu hareketin arınması mümkün değildir. Bu takımla bu ekiple güzel günler görmemiz mümkün değil. Ben ağlama duvarına döndüm... Ben tabandan tavana bu işin düzeleceğine inanmıyorum. Ben tabanı isyana çağırıyorum. Böyle bu işi halletmemiz mümkün değil."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205