TOKİ Çamoluk Evleri Başka Baharamı Kaldı?

Çamoluk'ta yapılacağı açıklanan TOKİ evlerine bir türlü başlanamıyor.

TOKİ Çamoluk Evleri Başka Baharamı Kaldı?
 
Çamoluk’ta TOKİ Projesi hangi aşamada...
Aylar öce yapılan anonslarda,ev almak isteyenlerin isimlerini Çamoluk Belediyesine yazdırmaları istenmişti
Sebebi ise kısa adı TOKİ olan toplu Konut İdaresi tarafından Çamoluk’a  yapılacak TOKİ siteleri idi.
Yapılan siyasi ve resmi açıklamalarda projelerin hazır olduğu ve inşaat çalışmalarının bir an önce başlayacağı idi.Aradan zaman geçti ancak Çamoluk’ta bir türlü ninşaat çalışmaları başlamadı.
 
Belediye Başkanının o dönemde verdiği bilgilere göre müracaat eden kişi sayısının  100 ün üzerinde olduğu idi.
Bir zamanlar da ,TOKİ’nin inşaatları yapmak için arsa sıkıntısı çektiği söylendi.
Ancak yine Belediye Başkanının yaptığı açıklamalar, arsa sıkıntısının bulunmadığı yönünde idi.
Millet Vekili Nurettin Canikli’nin de her fırsatta söylediği TOKİ binaları her nedense Çamoluk’ta bir türlü başlayamadı.
Belediyenin TOKİ yetkililerine arsa temini noktasında öneride bulunduğunu nihayetinde önerilen arsalar içinde ,Kılıçtutan Köyü civarında Üniversite inşaatı için planlanan arsanın yakınında ki arsanın TOKİ’ye gösterildiğini söyledi.
Peki geriye ne kaldı?
Belediye Başkanımızın da iktidar partisine geçmesiyle işlerin daha da hızlanacağı düşünülüyordu...
Ancak olmadı.
Yapılan değerlendirmelerde işlerin bu denli yavaş,hatta hiç yürümemesini Ak Parti ilçe teşkilatında yaşandığı söylenen İstanbul Çamoluk Çekişmesinin sebep olduğu.
Çamoluk İlçe başkanı Zeki Karabul’un gayretleriyle Ak Partiye geçen Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici’nin  İstanbul kanadı tarafından olumlu karşılanmadığı, hatta HAS Partiye resmen geçmemiş olmasına rağmen yaptıkları değerlendirmelerde HAS Partiye  geçmiş gibi gösterip üçüncü partiye geçti diye hafife aldıkları bildirildi.
Ak Parti Çamoluk İlçe teşkilatında yaşanan bu çekişmenin faturasını ise Çamoluk’lu ödüyor.
Çevre ilçelere yapılan hizmetlere bakıldığında çekişmenin faturası daha net görünüyor.
 
KARDEŞ İLÇE ALUCRADA TOKİ 2. PROJEYE BAŞLIYOR:
        Komşu ilçemiz Alucra’ya Yüzün üzerinde konut yaparak adeta küçük bir şehir oluşturan TOKİ ikinci proje için kolları sıvadı.Alucra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü TOKİ evlerinin ikinci projesinden almak isteyenlere bilgi formu hazırlayarak,bu formun doldurulmasını istedi.
Yapılan Çalışmayla projenin takibini sıkı bir şekilde yaptıklarını görüyoruz.Bu çalışmalar Alucramız da yapılırken bizler gurur duyuyoruz.
Ümit ediyoruz ki bu güzel çalışmalar,kader birliği yaptığımız Kelkit vadisinin tüm ilçelerinde yapılsın.Özelde Çamoluk’lu hemşehrilerimizden genelde ise tüm Giresunlu siyasetçilerimizden,Çamoluk’a TOKİ’nin Gelmesi için ellerini taşın altına koymalarını istiyoruz.
Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Çamoluk’lular;Vatandaş olarak bizler ise bu projenin gerçekleşmesi için yapılan konutlardan gücümüz nisbetinde almaya söz veriyoruz...Haydi Çamoluk Vakit birlik vakti,vakit Çamoluk'a hizmet alma vakti. Dediler.
Seçim arifesindeyiz,
Parti ayrımı yapmadan ilçemize gelen Millet Vekillerinden Çamoluk,a TOKİ’ nin gelmesi için var gücümüzle mücadele edelim.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
BURAK SEZER
BURAK SEZER - 13 yıl Önce

herhalde Ak Parti nin vaat edip gerçekleştirmediği nadir projeler Çamoluk tadır.yani bu kadar bahtsız bedevi durumu var.sebebi elbette bizleriz,içimizdeki menfaatperestler.Veysel Ekmen Toki yönetiminde çalıştı bir faydası oldu mu?halbuki bir faydası olsa o da bu olurdu.Toki de çalışan insan bir toplu konut projesi başlatır.Nurettin Canikli festivalde her yıl kabinenin farklı bir bakanıyla gelip vadetmedi mi,etti.ne oldu hiçbirşey.Kaldıki Yani Toki gitmeyen yer yok,çok bir hizmet falan da değil.nihayetinde parasını vereceğiz ev yapacak.istihdam yatırımı yok,fabrika yok yok oğlu yok.Ak Parti ilçe başkanı nın işi zor bu adamların hesapları başka.Burdan bize hizmet falan çıkmaz.Canikli grup başkanıymış,faydası olurmuş falan filan.Gölova dan Grup başkanı mı var.Memlekete giderken Gölova dakilere bakın da hizmet için gerekiyor muymuş görün.

BURAK SEZER
BURAK SEZER - 13 yıl Önce

bence siyaset le hizmet beklemek,seçimlerden medet ummak çok mantıklı değil artık.seçimlere kodlanmak,konsantre olmak,yetkimizin falan olduğuna inanmak biraz beyhude.Dün başka biri geldi,Bugün başka biri gelir,yarın başka.Devran dönsede bize hizmet için dönmüyor.Çamoluk aynı 20 yıl önceki Çamoluk.aklı selimle düşünmek,farklı alternatifler denemek lazım.farklı çözüm yolları üretmek lazım.seçimlerde Çamoluk taki oy sayısının çok bir önemi yok bence bir yöntem olarak bütün Çamoluklular gidip boş oy atsınlar hiç olmazsa dikkat çeker.meramımız belki anlaşılır.Gerçi bdp liler boykot yöntemlerini kullanıyorlar ama bizimkisi boykot değil boş oy kullanmak.amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil.Bizim oylar ülke genelindeki oyları da çok etkilemez.varsın bir dönem de vekilimiz olmasın,Bugüne kadar oldu da ne oldu...lütfen bütün çamolukluların artık tek bir partisi olsun o da HİZMET PARTİSİ siyasi fırkacılık,mezhepcilik artık bitsin.

Muhsin
Muhsin - 13 yıl Önce

Biz ne baharlar gördük... Bizim köyde bir bahar abla vardı onu da sayarsak çok çok baharlar gördük... Vay be.... Hepimiz her bahar ağlarık...

Yalçın karamanoğlu
Yalçın karamanoğlu - 13 yıl Önce

Arkadaşlar tokiyi çomoluğun neresine yapacaksınız arsanızmı var,siyasi önderinizme var,sizde sahipsiz kalmışsınız,bence herşeyden önemlisi siyasi istikrar,o yok üniversite bile anlamsız geliyor,alt yapınız yok,yani anlayışlı olun lütfen oyunuzu bu dönem hiç değil CHP ye verin AKP ye verdiniz bir çivi çakılmadı sandığa giderken hesabınızı iyi yapın çamolukta bizim için çok önemli bizim bir parçamız sayılıyor.SAĞLICAKLA KALIN ALLAHA EMANET OLUN.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205