Ziraat Bankası Çamolukta

Çamoluk’a gelip gelmeyeceği tartışılan Dijital Banka hizmete başladı.

Ziraat Bankası Çamolukta
 
Çamoluk’a gelip gelmeyeceği tartışılan Dijital Banka hizmete başladı.
Çamolukta eksikliği her zaman konuşulan Banka Şubesinin  yarımda olsa hizmete başlaması halk arasında olumlu karşılandı.
Adı üzerinde tartışma yapılan Dijital Banka Şubesi  Sabah 08:00 – Akşam 22:00 arası hizmet verecek.
Bankada vardiyalı olarak iki personel bulunacak. Personellerin vatandaşlara yardımcı olacağı bildirildi. Çamoluktaki Esnaflar Kredi ve Çek olayının olmamasını bir eksiklik olarak kabul ettiklerini ancak para çekilip yatırılması olayının da  gerçekleşek olmasının kendileri için büyük kolaylık olacağını açıkladılar.
Dijital Bankada Çamoluk Dulundas Mahallesinden ve Çamoluk Ekmek Farikası ortaklarından Mecit Duyan’ın oğlu Dursun Duyan ve Emre Yerlitaş’ın görev yapacağı açıklandı.

Çamoluk Haber



YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmed arif
ahmed arif - 13 yıl Önce

dijital bankacılığın fakı nedir bilmiyorum ama geliştirilmiş bankamatik gibi duruyor.Çamoluk un Eğitim seviyesi ve yaşlı nüfus göz önüne alındığında pek isabetli bir karar değil gibi.Yaşlı nüfus maaşlarını nasıl çeker bilmiyorum.Esnaf çek vs.hizmetlerini nasıl halleder o da muallak.Daha ziyade üniversite kampüsü benzeri yerler için tasarlanmış herhalde.olsun hiç yoktan iyidir en azından iki personel istihdam ediliyor.vatana millete hayırlı olsun.

Osman Orta
Osman Orta - 13 yıl Önce

Ahmed Arif Beye katılıyorum yetmez ama hayırlı olsun Çamoluk için

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205