Seçim Sonuçlarında Çamoluk Rekor Tazeledi!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirildi. Giresun'un 1. İlçesi Türkiye geneli 5.ilçe olan Çamoluk, yeni bir rekorla gündeme oturmaya hazırlanıyor!

Seçim Sonuçlarında Çamoluk Rekor Tazeledi!

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 1.tur seçim sonuçlarında, Çamoluk %87.56 Ak Parti oy yüzdesiyle Türkiye Geneli ilçeler arasında ilk 5'e girmişti Giresun ilçelerinde 1. Çamoluk olmuştu.

"ÇAMOLUK" % 88.50 TOPLAM OY YÜZDESİYLE YENİ BİR REKORA İMZA ATTI!

Çamoluk Mahalle ve köyleri seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok oy alan taraf olurken, oy yüzdesi de, % 88,50 olarak güncellenmiş oldu. İlk turda yapılan seçim sonuçlarına göre %1 artış olduğu gözlendi.

Geçtiğimiz hafta başında A Haber, rekora imza atan ilçemiz Çamoluk'a gelerek, görüntü almış, ve 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için halkın nabzını tutmuştu.

Geçtiğimiz hafta başı, A Haber ilçemiz Çamoluk'a rekor haberini yapmaya gelmişti. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için halkın nabzını tutmuş röportaj gerçekleştirmişti.

2002 TARİHİNDEKİ ZİYARETİ TEKERRÜR EDERMİ!

Çamoluk AK Parti ilçe başkanı Davut Çukuryurt' A Haber'e vermiş olduğu demeçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' nın 2002 yılında çamoluk'a gelerek Çamoluk için söylediği "Ak Parti'nin temelleri bu ilçede atılmıştır" cümlesini hatırlatmıştı, Başkan Çukuryurt, %97 oy oranıyla,  A Haber'e tahminde bulunmuştu!

Şimdi bölge halkı çeşitli haber ve televizyon kanallarının yanı sıra yeni bir rekora imza atan Çamoluk için, acaba bu sefer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sürpriz yapar mı diye düşünmeden de geçemediler!

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 04:50

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dlt çlk
Dlt çlk - 4 ay Önce

Ne oldu yıllarca bir Gücer köprüsü bile yapılmadı Çamoluk aluçra yolu ? Marifetmiş gibi yazıyorsunuz ne hizmet aldınızda böyle oranlarla oy veriyorsunuz biraz düşünün

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205