Minikler Yılsonu Merasiminde Göz Doldurdu!

İlçemiz 85. Yıl anaokulu 2022-2023 eğitim sezonunda mezuniyet vererek tören düzenlendi. Yapılan mezuniyet töreninde minikler hem göz doldurdu hemde ilkokul'a atılan ilk adımın heyecanını yaşadılar.

Minikler Yılsonu Merasiminde Göz Doldurdu!

85.Yıl anaokulu yıl sonu gösterisi öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLERİ GÜNLER ÖNCESİNDEN BÜYÜK EMEK VEREREK HAZIRLADI!

​​​​​Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, ilçe protokolü, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı yıl sonu etkinliğinde minik öğrenciler sahnede adeta şov yaptılar. 85.yıl anaokulu öğretmenleri eşliğinde hazırlanan gösterilerle öğrenciler birbirinden renkli gösterileri hünerleriyle izleyenlere keyif verirken, miniklerin kendileri de doyasıya eğlendiler. 

Program sonunda Kaymakam Furkan Berber bir konuşma yaparak, " Okulumuzda yapılan bu güzel çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımızın davranışlarından, mutluluklarından ne kadar güzel bir eğitim aldıklarını görüyoruz. Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."dedi.

Çamoluk Haber olarak; fidanları yetiştiren eğitimci öğretmenlerimize emekleri için teşekkür eder, geleceğimizin teminatı minik öğrencilerimize okul hayatında başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 13:57

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205