Alucra İHL Derneğinden Kurban Çağrısı

Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği yaptığı açıklama ile vatandaşlardan kurban bağışı talep etti.

Alucra İHL Derneğinden Kurban Çağrısı


Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da; vatandaşlardan  kurbanlarını Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan öğrenciler için yapmalarını istedi.

Bu konuda, "Senin de Bir Kurbanın Olsun" sloganı ile başlatılan kampanya ile ilgili olarak,Dernek Başkanı Nazım Baykara;  "1976’lı yıllardan bu günümüze kadar okulumuzun binlerce mezunu var, okulumuzu ayakta tutmak, yurt hayatı yaşayan öğrencilerimizin iaşelerine katkı sağlamak için tüm Alucralı, Çamoluklu, Şiranlı ve Şebinkarahisarlı okulumuzun mezunu ve mensubu kardeşlerimizden kurban hissemize destek olmalarını bekliyoruz. Bir kurban hisse bedeli 6.500 TL olarak belirlendi. Rabbim, yapacağınız tüm hayırlarınızı kabul etsin, Bayramın sizlerin ve sevdikleriniz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederiz." dedi.

Baykara; kurban hissesi bağoışı yapacak vatandaşların dernek hesabına parayı yatırdıktan sonra açıklanan telefonlarda; Kendisi ve Yavuz Fenerci'nin aranarak vekalet verilmesini istedi. Yapılan açıklamada, kurban bağışı ve vekalet için; DernekBaşkanı Nazım Baykara'yı  0 532 243 64 58 no'lu telefondan Yavuz Fenerciyi'de, 0532 588 23 48 nolu telefondan vatandaşların arayabileceğini söyledi.

Bğış için Alucra Hacı Osman Erilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Banka Hesabı:  TR 86 0001 0019 7002 3215 9650 02

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205